GYEON

Q²M WetCoat B-vare

GYEON Q²M WetCoat B-vare

Gyeon Q²M WetCoat er en revolusjerende forsegling. Superenkel i bruk og krever ingen mekanisk berøring, det er så enkelt som det høres ut - Spray på, spyl av! Gir overraskende bra vann- og smussavprellende egenskaper og en holdbarhet på inntil 3 måneder. Det har aldri vært enklere å opprettholde glans og beading som en nyvokset bil! OBS! Selges rimelig grunnet risiko for klumper i produktet. Mer informasjon om dette under!

Fra 75,- Før 149,-
Tilgjengelighet: På lager

Det er anbefalt å påføre WetCoat direkte etter vask, mens bilen fremdeles er våt. Vi anbefaler å spraye produktet på 1/3-1/4 av bilens overflate og alltid spyle overflaten rett før og rett etter påføring, for å unngå skjolder/merker på lakken. Unngå bruk i direkte sollys.

OBS! Selges rimelig grunnet klumper i produktet. Disse klumpene er et middel som sørger for at forseglingen ikke herder, dessverre var dette middelet for ømfintlig med tanke på store temperaturendringer på denne produksjonen og dette har ført til klumpdannelser. Det ser ikke spesielt elegant ut, men effekten av produktet er den samme.

Mer informasjon
ProdusentGYEON
Spørsmål fra kunde
Ingen spørsmål enda, logg inn for å stille et spørsmål.
Anbefalte produkter
 1. Collinite

  Liquid Insulator Wax #845
  319,-
 2. NexPTG

  Lakkdybdemåler Professional
  1990,-
 3. Menzerna

  Super Finish 3500
  Fra 229,-
 4. Buff and Shine

  Uro-Fiber Microfiberpad
  Fra 69,-
 5. Swissvax

  Shield Voks
  1599,-
 6. Bilt-Hamber

  AutoClay Soft
  219,-
 7. Koch Chemie

  Alcaline Wheel Cleaner - 5 L
  629,-
 8. North Detailing

  Microfiber Buffing Towel
  Fra 29,-
Mer fra GYEON