Facebook Pixel
GYEON

Q²M WetCoat B-vare

Gyeon Q²M WetCoat B-vare

Gyeon Q²M WetCoat er en revolusjerende forsegling. Superenkel i bruk og krever ingen mekanisk berøring, det er så enkelt som det høres ut - Spray på, spyl av! Gir overraskende bra vann- og smussavprellende egenskaper og en holdbarhet på inntil 3 måneder. Det har aldri vært enklere å opprettholde glans og beading som en nyvokset bil! OBS! Selges rimelig grunnet risiko for klumper i produktet. Mer informasjon om dette under!

Fra 49,- Før 149,-
Tilgjengelighet: På lager

Det er anbefalt å påføre WetCoat direkte etter vask, mens bilen fremdeles er våt. Vi anbefaler å spraye produktet på 1/3-1/4 av bilens overflate og alltid spyle overflaten rett før og rett etter påføring, for å unngå skjolder/merker på lakken. Unngå bruk i direkte sollys.

 

OBS! Selges rimelig grunnet klumper i produktet. Disse klumpene er et middel som sørger for at forseglingen ikke herder, dessverre var dette middelet for ømfintlig med tanke på store temperaturendringer på denne produksjonen og dette har ført til klumpdannelser. Det ser ikke spesielt elegant ut, men effekten av produktet er den samme. Kan være risiko for å få flekkene på lakken. Anbefaler derfor i utgangspunktet den nyeste versjonen av WetCoat.

Mer informasjon
ProdusentGYEON
Spørsmål fra kunde
Ingen spørsmål enda, logg inn for å stille et spørsmål.
Anbefalte produkter
 1. Poka Premium

  PRO Detailing Tralle
  3890,-
 2. SGCB

  Sprayflaske - 800ml
  Fra 45,-
 3. Black Mamba

  Nitrilhansker
  Utsolgt
 4. Menzerna

  Medium Cut Polish 2500
  Fra 239,-
 5. Poka Premium

  Flaskehylle 80 cm
  849,-
 6. K2 Pro Detailing

  Roton Pro Wheel Cleaner
  Fra 169,-
 7. SGCB

  Inspection LED Bar
  990,-
 8. Soft 99

  Fusso Coat Dark og Ultra Glaco - Bundle
  490,- Før 678,-
Mer fra GYEON