Facebook Pixel
GYEON

Q²M WetCoat B-vare

Gyeon Q²M WetCoat B-vare

Gyeon Q²M WetCoat er en revolusjerende forsegling. Superenkel i bruk og krever ingen mekanisk berøring, det er så enkelt som det høres ut - Spray på, spyl av! Gir overraskende bra vann- og smussavprellende egenskaper og en holdbarhet på inntil 3 måneder. Det har aldri vært enklere å opprettholde glans og beading som en nyvokset bil! OBS! Selges rimelig grunnet risiko for klumper i produktet. Mer informasjon om dette under!

Fra 64,- Før 149,-
Tilgjengelighet: På lager

Det er anbefalt å påføre WetCoat direkte etter vask, mens bilen fremdeles er våt. Vi anbefaler å spraye produktet på 1/3-1/4 av bilens overflate og alltid spyle overflaten rett før og rett etter påføring, for å unngå skjolder/merker på lakken. Unngå bruk i direkte sollys.

 

OBS! Selges rimelig grunnet klumper i produktet. Disse klumpene er et middel som sørger for at forseglingen ikke herder, dessverre var dette middelet for ømfintlig med tanke på store temperaturendringer på denne produksjonen og dette har ført til klumpdannelser. Det ser ikke spesielt elegant ut, men effekten av produktet er den samme. Kan være risiko for å få flekkene på lakken. Anbefaler derfor i utgangspunktet den nyeste versjonen av WetCoat.

Mer informasjon
ProdusentGYEON
Spørsmål fra kunde
Ingen spørsmål enda, logg inn for å stille et spørsmål.
Anbefalte produkter
 1. North Detailing

  Foam Lance Pro

  Fra 549,-

  Til 1528,-

 2. Rupes

  DA Fine poleringsmiddel
  Fra 229,-
 3. GYEON

  Q² View vindusforsegling
  379,-
 4. SGCB

  Detail Polisher Nano
  1290,-
 5. Poorboys World

  Natty's Paste Wax Red
  379,-
 6. Gtechniq

  C4 Permanent Trim Restorer
  Fra 399,-
 7. North Detailing

  Niagara - Heavy Cut
  Fra 229,-