Facebook Pixel
GYEON

Q² Mohs Lakkforsegling

Gyeon Q² Mohs Lakkforsegling

Gyeon Q² Mohs er en "state of the art" quartzbasert lakkforsegling. Den unike forseglingen er utviklet i Japan. Hvert lag med Q² Mohs gir en målbar økning på 0,2 micron på den totale lakktykkelsen og forsterker ripebestandigheten med sin hardhet på (3/4H) på Mohs skala. PH toleranse fra 2-11.
Fra 1090,-
Tilgjengelighet: På lager

Gyeon Q² Mohs er en "state of the art" quartzbasert lakkforsegling. Den unike forseglingen er utviklet i Japan. Hvert lag med Q2 Mohs gir en målbar økning på 0,2 micron på den totale lakktykkelsen og forstyrker ripebestandigheten med sin hardhet på (3/4H) på Mohs skala. PH toleranse fra 2-11.

Den er også svært vann- og smussavstøtende grunnet den unike blandingen. Ikke bare ser det bra ut med vannavprellende egenskaper, men det gir også fordeler som at skitt og smuss ikke fester seg til lakken på samme måte slik at bilen blir enklere å holde ren samt å bevare glansen.

Passer perfekt for norske forhold i og med at den er svært motstandsdyktig mot veisalt, fugleskitt og UV-stråling. Gir en beskyttelse på opptil 12 måneder.

Selv om Q² Mohs danner en hard hinne er den designet for å være enkel i påføring og fjerning av overskytende væske den er derfor egnet for både entusiaster og profesjonelle brukere. 

Gyeon Q² Mohs leveres i sett med følgende innhold:

30 eller 50 ml Mohs lakkforsegling
GYEON Cure - 100 ml
GYEON påføringsputer
3M respirator engangsmaske
Bruksanvisning

Mer informasjon
ProdusentGYEON

 

FARE

Kan være dødelig ved svelging og hvis det kommer inn i luftveiene. Forårsaker hudirritasjon. Forårsaker alvorlig øyenirritasjon. Antatt å skade det ufødte barnet. Kan skade organer gjennom forlenger eller gjentatt utsettelse. Skadelig for vannliv med langtidsvirkninger. 

Sikkerhetsdatablad

Spørsmål fra kunde
Ingen spørsmål enda, logg inn for å stille et spørsmål.
Anbefalte produkter
 1. GYEON

  Q²M Restart Wash
  Fra 179,-
 2. Collinite

  Liquid Insulator Wax #845
  325,-
 3. Scangrip

  Multimatch 3
  3790,-
 4. Wowos

  Interior Finisher
  Fra 210,-
 5. North Detailing

  Microfiber Chenille Wash Mitt
  69,-
 6. Koch Chemie

  Gummifix 1 L
  249,-
 7. Swissvax

  Shield Voks
  1599,-