Facebook Pixel
P_S_Lansering_februar_2024_toppbanner_kampanjeside_

Nyheter fra P&S Detail Products

Dette har vi ventet lenge på, og endelig er et knippe nyheter fra P&S Detail Products på plass i nettbutikken! Kanskje finner du din nye favoritt microfibervask eller glansforsterker? Du kan se video og lese mer om hvert enkelt produkt lengre ned på siden.

Rags To Riches Microfiber Detergent

Microfiber i form av ulike typer kluter, tørkehåndklær, vaskehansker og påføringsmatriell er dessverre å regne som forbruksvarer for de som er over snittet opptatt av bilpleie og bruker microfiber ofte. Over tid så slites klutene ut og egenskapene er ikke det de en gang var. For å få mest mulig ut av microfiberklutene er det derfor viktig å vaske dem etter hver bruk. Rags To Riches Microfiber Detergent dyprenser, mykner og fornyer alt av microfiber slik at det føles som nytt og forlenger levetiden.

True Vue Concentrated Glass Cleaner

True Vue Concentrated Glass Cleaner er den perfekte glassrensen for deg som ønsker en glassrens som fungerer godt i både varme og kalde temperaturer med tanke på balansen mellom virketid, rengjøringseffekt og det å unngå skjolder. Denne kommer kun som konsentrat på 3,78 liters kanne (gallon), og kan enkelt tilpasses både årstid og hvor kraftig rengjøringseffekt du trenger. Kan blandes ut opptil 1:10 og er dermed svært økonomisk i bruk.

Absolute Rinseless Wash

Noen ganger har man behov for å vaske bilen selv om man ikke har tilgang på høytrykkspyler, eller har veldig begrenset tilgang på vann. For mange er det i slike tilfeller uaktuelt å i det hele tatt tenke på å vaske bilen, men for enkelte kan Absolute Rinseless Wash da være et godt alternativ. Denne har en unik evne til å kapsle inn smuss slik at det kan tørkes bort fra lakken med minimal risiko for riper. Vi anbefaler naturligvis ikke denne til vintervasken, men skal du fjerne lett støv på sommerstid, og du mangler vann/har begrensninger på utslipp av kjemikalier, kan denne være fin.

Undressed Tire Prep

Skitne og brune dekksider på en ellers ren og pen bil ser ikke bra ut, og rens av dekk anbefaler vi alle å ha som en del av vaskerutinen. For å heve inntrykket av bilen enda mer legger du på en dekkfornyer som virkelig får dekkene til å se nye ut. Før dette gjøres må alt av smuss som sitter i dekket bort, og da trenger du en god dekkrens og en stiv børste. Undressed Tire Prep trenger gjennom alt av forurensning som sitter i dekkene, og etterlater en helt ren flate som er klar for påføring av dekkfornyer. Kommer som konsentrat, og dermed økonomisk i bruk!

Dream Maker Gloss Amplifier

Noen ganger ønsker man å hente frem det som er mulig å få til av glans i lakken før et biltreff eller en annen spesiell anledning. Skal du få til dette er en god polering veien å gå, og det gjelder å få fjernet vaskeriper og hente frem så mye glans som mulig i avslutningen. For å heve glansen enda et par hakk bruker du P&S Dream Maker Gloss Amplifer. Dette er en ren glansforsterker som virkelig får bilen til å skinne, og som enkelt sprayes på bilen og fordeles med en skånsom microfiberklut.

Flere produkter fra P&S Detail Products

P&S Detail Products Dream Maker - Gloss Amplifier
Fra 319,-
P&S Detail Products Rags To Riches - Microfiber Detergent
Fra 375,-
P&S Detail Products True Vue - Concentrated Glass Cleaner
490,-
P&S Detail Products Undressed Tire Prep - Gallon
429,-
P&S Detail Products Absolute Rinseless Wash
Fra 329,-
-50%
P&S Detail Products Xpress Interior Cleaner-473 ml B-Vare
85,- Før 169,-
P&S Detail Products Shine All Performance Dressing - Gallon
1090,-
P&S Detail Products Paint Gloss Showroom Spray N Shine - Gallon
529,-
P&S Detail Products Brake Buster Acid Free Wheel Cleaner
Fra 189,-
P&S Detail Products Bead Maker
Fra 239,-
-24%
P&S Detail Products Xpress Interior Cleaner
Fra 129,- Før 169,-
P&S Detail Products Finisher Peroxide Treatment
Fra 175,-
P&S Detail Products Leather Treatment
210,-
P&S Detail Products Dynamic Dressing Hyper Concentrate
990,-
P&S Detail Products Bomber Carpet & Upholstery Cleaner
Fra 199,-
P&S Detail Products Terminator Enzyme Spot & Stain Remover
Fra 199,-
P&S Detail Products Shine All Performance Dressing
249,-
P&S Detail Products Pearl Shampoo Concentrate
Fra 229,-

Har du spørsmål?

Har du spørsmål om produkter, eller ønsker tilpassede anbefalinger? Send oss en e-post på kundeservice@bilnerden.no eller send oss en melding på Facebook. Vi hjelper deg mer enn gjerne!