Facebook Pixel
QuickJack

BL-5000EXT

QuickJack BL-5000EXT

QuickJack™ er den ultimate løftebukken for enhver bil- og bilpleieentusiast som ønsker å få gjort mye, men har begrenset med plass. Perfekt i garasjen for raskt og effektivt hjulskift, for reparasjoner, bilpleie, polering eller for å spare tid på racingbanen! BL-5000EXT er en forlenget versjon av bestselgeren BL-5000SLX. 

18990,- Før 21990,-
Tilgjengelighet: På lager

BL-5000EXT er en forlenget versjon av BL-5000SLX og ble utviklet av QuickJack grunnet stor etterspørsel. Den kan løfte biler med opptil 15,2 cm lenger avstand mellom løftepunktene. Noe som gjør den perfekt for mellomstore og større personbiler, mindre SUV’er og Pickuper. Husk at selve rammen er forlenget på EXT-modellen, pass derfor på at du har nok avstand mellom dekkene til å få plassert QuickJacken mellom.

QuickJack er den nye bestevennen din i garasjen! Gjør vedlikehold av bilen til en lek, si farvel til spinkle og tungvinte jekker og støttebukker – Med QuickJack vil du få bilen raskt, trygt og stabilt opp i luften på sekunder! Mindre arbeid og mer kjærlighet til bilen!

BL-5000EXT har en løftekapasitet på 2268 kg. Den store fordelen med QuickJack løftebukker er at de er mobile og svært plassbesparende. Dette gjør at de passer perfekt i både små og store garasjer. Det tar bare sekunder å komme i gang. Plasser den på gulvet, koble til strømmen, plasser begge rammene under bilen og trykk på håndkontrollen. Vipps så er bilen i lufta, klar for hjulskift og reparasjon. Raskt og enkelt.

Med den lave profilen på 7,6 cm kommer løftebukken til nesten overalt. Siden QuickJack heller ikke har noen tverrbjelker gir den svært god tilgjengelighet under bilen.

QuickJack leveres komplette og inkl. 12V DC strømenhet med håndkontroll og to sett med løftebeskyttere/gummiblokker. 

 

Automatisk sikring

Sikringer som låser seg automatisk etter hvert som bilen blir heiset opp. Når bilen skal senkes igjen løsner du sikringen og bilen senkes jevnt og trygt.

Gummiblokker
Gummiblokker er tilgjengelige med forskjellige dimensjoner for å gjøre det enklere å tilpasse forskjellige løftepunkter.

Zero-Leak koblinger
En løftebukk skal gi deg mindre arbeid – ikke mer, derfor leveres QuickJack løftebukker med koblinger som sikrer at væsker holder seg der de skal være og ikke lekker ut på garasjegulvet.

God tilgjengelighet
QuickJack løftebukker gir god tilgjengelighet under bilen siden den leveres uten tverrbjelker, dette gir full tilgang til hjul og understell.

 

Lurer du på hvilken QuickJack som passer best til dine biler? Ta en titt på spesifkasjonene på de forskjellige modellene HER

 

OBS! Olje medfølger ikke.

Mer informasjon
ProdusentQuickJack
Vekt36 kg per ramme
Løftekapasitet2268 kg
Støynivå< 45 dBA
Lengde1905 mm (total rammelengde)
Bredde278 mm (enkeltramme)
Høyde76 mm (minimum, sammenfelt)
Løftehøyde467 mm - 487 mm. Opptil 592 mm med SUV adapter

Spørsmål fra kunde
Ingen spørsmål enda, logg inn for å stille et spørsmål.
Anbefalte produkter
 1. Poorboys World

  Wheel Sealant
  339,-
 2. Scangrip

  Detailing Kit - Ultimate
  5490,- Før 7490,-
 3. MTM Hydro

  Matteklype
  790,-
 4. MTM Hydro

  SG31 Pistol
  890,-
 5. North Detailing

  Iron Remover
  Fra 145,-
 6. North Detailing

  Detailing Brush Medium
  35,-
 7. Rupes

  Bigfoot LHR 15 MARKIII oscillerende - Deluxe Kit
  5990,- Før 8790,-
 8. QuickJack

  BL-5000SLX
  16990,- Før 20990,-