Facebook Pixel
QuickJack

BL-6000XLT

QuickJack BL-6000XLT

QuickJack™ er den ultimate løftebukken for enhver bil- og bilpleieentusiast som ønsker å få gjort mye, men har begrenset med plass. Perfekt i garasjen for raskt og effektivt hjulskift, for reparasjoner, bilpleie, polering eller for å spare tid på racingbanen! BL-6000XLT er en helt ny modell som er beregnet for biler med lang avstand mellom løftepunktene. Perfekt for Tesla, store SUV'er og Pickuper. 

Produktet er ikke på lager

21990,- Før 24990,-
Tilgjengelighet: Utsolgt

QuickJack utvalget er etter vår mening komplett med de nye modellene EXT og XLT som gir muligheter på alt fra mellomstore biler til Tesla, Pickuper og andre større biler med større avstand mellom løftepunktene. De nye løftebukkene har akkurat de samme funksjonene, sikkerheten og kvaliteten som tidligere.

BL-6000XLT ble utviklet for å ha en løsning til biler med lang avstand mellom løftepunktene. Noe som gjør den perfekt for større personbiler, Tesla, SUV’er og Pickuper. Husk at selve rammen er også er lenger på XLT-modellen, pass derfor på at du har nok avstand mellom dekkene til å få plassert QuickJacken mellom.

QuickJack er den nye bestevennen din i garasjen! Gjør vedlikehold av bilen til en lek, si farvel til spinkle og tungvinte jekker og støttebukker – Med QuickJack vil du få bilen raskt, trygt og stabilt opp i luften på sekunder! Mindre arbeid og mer kjærlighet til bilen!

BL-6000XLT har en løftekapasitet på 2720 kg. Den store fordelen med QuickJack løftebukker er at de er mobile og svært plassbesparende. Dette gjør at de passer perfekt i både små og store garasjer. Det tar bare sekunder å komme i gang. Plasser den på gulvet, koble til strømmen, plasser begge rammene under bilen og trykk på håndkontrollen. Vipps så er bilen i lufta, klar for hjulskift og reparasjon. Raskt og enkelt.

Med den lave profilen på 9,1 cm kommer løftebukken til nesten overalt. Siden QuickJack heller ikke har noen tverrbjelker gir den svært god tilgjengelighet under bilen.

QuickJack leveres komplette og inkl. 12V DC hydraulisk pumpe med håndkontroll og to sett med løftebeskyttere/gummiblokker. 

 

Automatisk sikring

Sikringer som låser seg automatisk etter hvert som bilen blir heiset opp. Når bilen skal senkes igjen løsner du sikringen og bilen senkes jevnt og trygt.

Gummiblokker
Gummiblokker er tilgjengelige med forskjellige dimensjoner for å gjøre det enklere å tilpasse forskjellige løftepunkter.

Zero-Leak koblinger
En løftebukk skal gi deg mindre arbeid – ikke mer, derfor leveres QuickJack løftebukker med koblinger som sikrer at væsker holder seg der de skal være og ikke lekker ut på garasjegulvet.

God tilgjengelighet
QuickJack løftebukker gir god tilgjengelighet under bilen siden den leveres uten tverrbjelker, dette gir full tilgang til hjul og understell.

 

Lurer du på hvilken QuickJack som passer best til dine biler? Ta en titt på spesifkasjonene på de forskjellige modellene HER

 

OBS! Olje medfølger ikke.

Mer informasjon
ProduktnavnBL-6000XLT
ProdusentQuickJack
Vekt50 kg per ramme
Løftekapasitet2720 kg
Støynivå< 45 dBA
Lengde2185 mm (total rammelengde)
Bredde318 mm (enkeltramme)
Høyde91 mm (minimum, sammenfelt)
Løftehøyde471 mm - 487 mm. Opptil 602 mm med SUV adapter

Spørsmål fra kunde
Ingen spørsmål enda, logg inn for å stille et spørsmål.
Anbefalte produkter
 1. Rupes

  Bigfoot LHR15 MKIII Lux Kit
  9990,- Før 11290,-
 2. Rupes

  DA Trial Kit Uno Pure
  Fra 990,- Før 1190,-
 3. Poka Premium

  Flaskeholder - 65cm
  549,-
 4. North Detailing

  Aero Claymitt
  299,-
 5. K2 Pro Detailing

  Brake Caliper Paint - 400 ml
  Fra 119,-
 6. SGCB

  Foldable Crate
  590,-
 7. Poorboys World

  Natty's Paste Wax Red
  439,-