Facebook Pixel
kl
QuickJack

BL-7000SLX

QuickJack BL-7000SLX

QuickJack™ er den ultimate løftebukken for enhver bil- og bilpleieentusiast som ønsker å få gjort mye, men har begrenset med plass. Perfekt i garasjen for raskt og effektivt hjulskift, for reparasjoner, bilpleie, polering eller for å spare tid på racingbanen!

Produktet er ikke på lager

19990,- Før 22990,-
Tilgjengelighet: Utsolgt

QuickJack er den nye bestevennen din i garasjen! Gjør vedlikehold av bilen til en lek, si farvel til spinkle og tungvinte jekker og støttebukker – Med QuickJack vil du få bilen raskt, trygt og stabilt opp i luften på sekunder! Mindre arbeid og mer kjærlighet til bilen!

BL-7000 SLX har en løftekapasitet på 3175 kg. Den store fordelen med QuickJack løftebukker er at de er mobile og svært plassbesparende. Dette gjør at de passer perfekt i både små og store garasjer. Det tar bare sekunder å komme i gang. Plasser den på gulvet, koble til strømmen, plasser begge rammene under bilen og trykk på håndkontrollen. Vipps så er bilen i lufta, klar for hjulskift og reparasjon. Raskt og enkelt.

Med den lave profilen på 8,9 cm kommer løftebukken til nesten overalt. Siden QuickJack heller ikke har noen tverrbjelker gir den svært god tilgjengelighet under bilen.

QuickJack leveres komplette og inkl. 12V DC Hydraulisk pumpe med håndkontroll og to sett med løftebeskyttere/gummiblokker. 

Mer om QuickJack SLX løftebukker

Automatisk sikring
Sikringer som låser seg automatisk etter hvert som bilen blir heiset opp. Når bilen skal senkes igjen løsner du sikringen og bilen senkes jevnt og trygt.

Gummiblokker
Gummiblokker er tilgjengelige med forskjellige dimensjoner for å gjøre det enklere å tilpasse forskjellige løftepunkter.

Zero-Leak koblinger
En løftebukk skal gi deg mindre arbeid – ikke mer, derfor leveres QuickJack løftebukker med koblinger som sikrer at væsker holder seg der de skal være og ikke lekker ut på garasjegulvet.

God tilgjengelighet
QuickJack løftebukker gir god tilgjengelighet under bilen siden den leveres uten tverrbjelker, dette gir full tilgang til hjul og understell.

For mer informasjon, dimensjoner og for å finne ut hvilken QuickJack som passer til din bil se brosjyre.

 

OBS! Olje medfølger ikke.

Mer informasjon
ProduktnavnBL-7000SLX
ProdusentQuickJack
Vekt44 kg per ramme
Løftekapasitet3175 kg
Støynivå< 45 dBA
Lengde1841 mm (total rammelengde)
Bredde318 mm (enkeltramme)
Høyde89 mm (minimum, sammenfelt)
LøftehøydeOpp til 546 mm med løfteklosser, 462 mm uten

Spørsmål fra kunde
Ingen spørsmål enda, logg inn for å stille et spørsmål.
Anbefalte produkter
 1. Poka Premium

  Børste- og Flaskeholder - 40cm
  849,-
 2. Gtechniq

  Easy Coat
  189,- Før 269,-
 3. GYEON

  Q²M Leather Brush
  79,-
 4. Poorboys World

  Natty's Paste Wax Blue
  169,- Før 429,-
 5. North Detailing

  Foam Lance Pro

  Fra 749,-

  Til 1728,-

 6. North Detailing

  Deluxe Microfiber Drying Towel
  279,-
 7. Gtechniq

  HeiQ Mask
  219,-
 8. North Detailing

  Aero Claymitt
  299,-
Mer fra QuickJack