Facebook Pixel
QuickJack

BL-7000SLX

QuickJack BL-7000SLX

QuickJack™ er den ultimate løftebukken for enhver bil- og bilpleieentusiast som ønsker å få gjort mye, men har begrenset med plass. Perfekt i garasjen for raskt og effektivt hjulskift, for reparasjoner, bilpleie, polering eller for å spare tid på racingbanen!

Produktet er ikke på lager

19990,- Før 22990,-
Tilgjengelighet: Utsolgt

QuickJack er den nye bestevennen din i garasjen! Gjør vedlikehold av bilen til en lek, si farvel til spinkle og tungvinte jekker og støttebukker – Med QuickJack vil du få bilen raskt, trygt og stabilt opp i luften på sekunder! Mindre arbeid og mer kjærlighet til bilen!

BL-7000 SLX har en løftekapasitet på 3175 kg. Den store fordelen med QuickJack løftebukker er at de er mobile og svært plassbesparende. Dette gjør at de passer perfekt i både små og store garasjer. Det tar bare sekunder å komme i gang. Plasser den på gulvet, koble til strømmen, plasser begge rammene under bilen og trykk på håndkontrollen. Vipps så er bilen i lufta, klar for hjulskift og reparasjon. Raskt og enkelt.

Med den lave profilen på 8,9 cm kommer løftebukken til nesten overalt. Siden QuickJack heller ikke har noen tverrbjelker gir den svært god tilgjengelighet under bilen.

QuickJack leveres komplette og inkl. 12V DC Hydraulisk pumpe med håndkontroll og to sett med løftebeskyttere/gummiblokker. 

Mer om QuickJack SLX løftebukker

Automatisk sikring
Sikringer som låser seg automatisk etter hvert som bilen blir heiset opp. Når bilen skal senkes igjen løsner du sikringen og bilen senkes jevnt og trygt.

Gummiblokker
Gummiblokker er tilgjengelige med forskjellige dimensjoner for å gjøre det enklere å tilpasse forskjellige løftepunkter.

Zero-Leak koblinger
En løftebukk skal gi deg mindre arbeid – ikke mer, derfor leveres QuickJack løftebukker med koblinger som sikrer at væsker holder seg der de skal være og ikke lekker ut på garasjegulvet.

God tilgjengelighet
QuickJack løftebukker gir god tilgjengelighet under bilen siden den leveres uten tverrbjelker, dette gir full tilgang til hjul og understell.

For mer informasjon, dimensjoner og for å finne ut hvilken QuickJack som passer til din bil se brosjyre.

 

OBS! Olje medfølger ikke.

Mer informasjon
ProdusentQuickJack
Vekt44 kg per ramme
Løftekapasitet3175 kg
Støynivå< 45 dBA
Lengde1841 mm (total rammelengde)
Bredde318 mm (enkeltramme)
Høyde89 mm (minimum, sammenfelt)
LøftehøydeOpp til 546 mm med løfteklosser, 462 mm uten

Spørsmål fra kunde
Ingen spørsmål enda, logg inn for å stille et spørsmål.
Anbefalte produkter
 1. GYEON

  Q²M SilkDryer - Large
  269,-
 2. Bilt-Hamber

  Korrosol
  Fra 259,-
 3. Gtechniq

  G1 ClearVision Smart Glass
  Fra 199,-
 4. Liquid Elements

  A1000 V3 B-vare
  2490,- Før 3790,-
 5. GYEON

  Q² View vindusforsegling
  379,-
 6. Wowos

  All Purpose Cleaner
  Fra 149,-