Facebook Pixel
Swissvax

Cleaner Fluid

Swissvax Cleaner Fluid

Swissvax Cleaner Fluid Regular er en avansert lakkrens som inneholder tunge polerende oljer som vil gi næring til og friske opp lakken – og den inneholder ikke slipemidler. Cleaner Fluid skal påføres før første vokspåføring og fjerner lett små vaskeriper, andre mindre riper, asfaltflekker og tresevje så vel som gammel voks og andre rester. Den etterlater en silkeglatt overflate og en perfekt base før påføring av voks.

Produktet er ikke på lager

549,-
Tilgjengelighet: Utsolgt

Andre lakkrenser kan også gjøre jobben med å rense og forberede lakken for voks, men det er to viktige forskjeller: Den første er at Cleaner Fluid stopper ved det underliggende, friske lakklaget uten å ripe mens tradisjonelle poleringsmidler gjør jobben ved å benytte slipemidler som sliper vekk lakken mens det jobber seg videre gjennom et friskt lakklag. Den andre er at de nærende og oppfriskende egenskapene Cleaner Fluid har ikke lar seg konkurrere med av noen.

Cleaner Fluid (kombinert med bruk av Paint Rubber) leverer en fantastisk ren og glatt lakkoverflate, noe som er en forutsetning for en vellykket påføring av voks. Det er kun mulig å oppnå en perfekt finish og en langvarig beskyttelse hvis lakken ordentlig forbehandlet – forberedelse er nøkkelordet.

Cleaner Fluid kan komfortabelt påføres med en hvit Cleaner Fluid påføringspute med lett press og deretter buffes av med en Micro-Fluffy mikrofiberklut. Vi anbefaler Cleaner Fluid regular for fabrikkny lakk og brukt lakk med lettere riper. Om lakken på ditt kjøretøy er i dårligere stand bør den behandles med Swissvax Cleaner Fluid Medium, Cleaner Fluid Strong eller Mechanical Paint Repair.

 

 • En ikke-slpiende lakkrens som inneholder tunge poleringsoljer som vil nære og friske opp lakken. 
 • Fjerner små vaskeroser, lette riper, asfaltflekker og sevje, samt renser og nærer lakkens overflate. 
 • For nye eller brukte kjøretøy med lettere riper og defekter.
Mer informasjon
ProduktnavnCleaner Fluid
ProdusentSwissvax
Størrelse250 ml
Spørsmål fra kunde
Ingen spørsmål enda, logg inn for å stille et spørsmål.
Tilbehør
Anbefalte produkter
 1. Koch Chemie

  Protector Wax - 1L
  549,- Før 675,-
 2. P&S Detail Products

  Xpress Interior Cleaner
  Fra 429,-
 3. Autobrite

  MagiFoam
  Fra 690,-
 4. North Detailing

  Drill Brush Medium Duty
  Fra 75,-
 5. K2 Pro Detailing

  Klinet Lite Pro Inspection Spray
  390,-
 6. Bilt-Hamber

  Double Speed-Wax
  359,-
 7. K2 Pro Detailing

  Brake Caliper Paint - 400 ml
  Fra 119,-
 8. Gtechniq

  Easy Coat
  199,-