Facebook Pixel
Swissvax

Cleaner Fluid

Swissvax Cleaner Fluid

Swissvax Cleaner Fluid Regular er en avansert lakkrens som inneholder tunge polerende oljer som vil gi næring til og friske opp lakken – og den inneholder ikke slipemidler. Cleaner Fluid skal påføres før første vokspåføring og fjerner lett små vaskeriper, andre mindre riper, asfaltflekker og tresevje så vel som gammel voks og andre rester. Den etterlater en silkeglatt overflate og en perfekt base før påføring av voks.
549,-
Tilgjengelighet: På lager

Andre lakkrenser kan også gjøre jobben med å rense og forberede lakken for voks, men det er to viktige forskjeller: Den første er at Cleaner Fluid stopper ved det underliggende, friske lakklaget uten å ripe mens tradisjonelle poleringsmidler gjør jobben ved å benytte slipemidler som sliper vekk lakken mens det jobber seg videre gjennom et friskt lakklag. Den andre er at de nærende og oppfriskende egenskapene Cleaner Fluid har ikke lar seg konkurrere med av noen.

Cleaner Fluid (kombinert med bruk av Paint Rubber) leverer en fantastisk ren og glatt lakkoverflate, noe som er en forutsetning for en vellykket påføring av voks. Det er kun mulig å oppnå en perfekt finish og en langvarig beskyttelse hvis lakken ordentlig forbehandlet – forberedelse er nøkkelordet.

Cleaner Fluid kan komfortabelt påføres med en hvit Cleaner Fluid påføringspute med lett press og deretter buffes av med en Micro-Fluffy mikrofiberklut. Vi anbefaler Cleaner Fluid regular for fabrikkny lakk og brukt lakk med lettere riper. Om lakken på ditt kjøretøy er i dårligere stand bør den behandles med Swissvax Cleaner Fluid Medium, Cleaner Fluid Strong eller Mechanical Paint Repair.

 

 • En ikke-slpiende lakkrens som inneholder tunge poleringsoljer som vil nære og friske opp lakken. 
 • Fjerner små vaskeroser, lette riper, asfaltflekker og sevje, samt renser og nærer lakkens overflate. 
 • For nye eller brukte kjøretøy med lettere riper og defekter.
Mer informasjon
ProduktnavnCleaner Fluid
ProdusentSwissvax
Størrelse250 ml
Spørsmål fra kunde
Ingen spørsmål enda, logg inn for å stille et spørsmål.
Tilbehør
Anbefalte produkter
 1. Colourlock

  Rep Glue
  349,-
 2. Gtechniq

  C5 Wheel Armour
  Fra 399,-
 3. Poorboys World

  Natty's Paste Wax Red
  439,-
 4. Rupes

  DA Trial Complete Kit
  Fra 3290,- Før 4190,-
 5. P21S

  Insektfjerner
  149,-
 6. K2 Pro Detailing

  Roton Pro Wheel Cleaner
  Fra 119,- Før 179,-
 7. MTM Hydro

  Strålerør Underspyling
  490,-
 8. Biemmedue

  SP30 Tørr- og våtstøvsuger
  3990,-