Facebook Pixel
Swissvax

Leather Care Kit Forte

Swissvax Leather Care Kit Forte

Swisvax Leather Care Kit Forte er et funksjonabelt og sofistikert sett som inkluderer den noe kraftigere Leather Cleaner versjonen - Forte - og alt man ellers trenger for å enkelt rense, oppfriske og beskytte skinninteriør. Det kan brukes på alt av nappaskinn og leverer profesjonelle resultater på et minimum av tid.

1390,-
Tilgjengelighet: På lager

Med dette settet kan du rense skinnet grundig, men stadig på en skånsom måte for så å følge på med en langvarig beskyttelse som hjelper skinnet å beholde sin naturlige fuktighet og forhindre skade grunnet UV-stråling. Skinnsettet leveres i en praktisk bag og inkluderer alt man trenger for å holde skinninteriøret i nybilstand.

Det inneholder også alt man trenger for å forberede skinnet til påføring av Swissvax Leather healer skinnfarge (med unntak av lær-/lighterbensin til avfetting av skinnet) og for å forsegle og beskytte det i etterkant .

OBS! Ikke bruk dette produktet på semsket skinn eller på bøffelskinn.    

 • Funksjonabelt og sofistikert skinnpleiesett som tar vare på interiøret på en perfekt måte. 
 • Inkluderer alt man trenger for på en uanstrengt måte både renser og fornyer skinnet, samtidig som man tilfører førsteklasses beskyttelse. 
 • Leveres i en hendig bag

 

Mer informasjon
ProduktnavnLeather Care Kit Forte
ProdusentSwissvax
Leather Cleaner Forte: 1. Rist flasken grundig før bruk. 2. Spray Leather Cleaner Forte på et rent bomullshåndkle eller direkte på området som skal behandles. Påfør med medium press og kun i én retning. 3. Rens gjenstridig skitt ved å spraye på Leather Cleaner Forte og jobb det inn ved hjelp av en Swissvax Cleaning Brush rensebørste med sirkulære bevegelser. 4. Tørk av i en retning ved hjelp av et mykt bomullshåndkle. Ikke gni! 5. La skinnet tørke helt og behandle det deretter med Swissvax Leather Milk. Leather Milk: 1. Fjern skit og gamle flekker ved hjelp av Swissvax Leather Cleaner Forte. 2. Rist flasken grundig før bruk. 3. Påfør Swissvax Leather Milk jevnt med et tørt bomullshåndkle eller en Swissvax påføringspute i bomull (hvit). 4. La det trekke inn.
Spørsmål fra kunde
Ingen spørsmål enda, logg inn for å stille et spørsmål.
Anbefalte produkter
 1. Gtechniq

  G1 ClearVision Smart Glass
  Fra 199,-
 2. SGCB

  Claymitt
  390,-
 3. Liquid Elements

  T4000V2 Oscillerende
  3490,-
 4. K2 Pro Detailing

  Roton Pro Wheel Cleaner
  Fra 119,- Før 179,-
 5. SGCB

  Sprayflaske - 800 ml
  39,-
 6. Metro Vac

  Blaster Sidekick
  1749,-