Facebook Pixel
Swissvax

Leather Care Kit Forte

Swissvax Leather Care Kit Forte

Swisvax Leather Care Kit Forte er et funksjonabelt og sofistikert sett som inkluderer den noe kraftigere Leather Cleaner versjonen - Forte - og alt man ellers trenger for å enkelt rense, oppfriske og beskytte skinninteriør. Det kan brukes på alt av nappaskinn og leverer profesjonelle resultater på et minimum av tid.

1390,-
Tilgjengelighet: På lager

Med dette settet kan du rense skinnet grundig, men stadig på en skånsom måte for så å følge på med en langvarig beskyttelse som hjelper skinnet å beholde sin naturlige fuktighet og forhindre skade grunnet UV-stråling. Skinnsettet leveres i en praktisk bag og inkluderer alt man trenger for å holde skinninteriøret i nybilstand.

Det inneholder også alt man trenger for å forberede skinnet til påføring av Swissvax Leather healer skinnfarge (med unntak av lær-/lighterbensin til avfetting av skinnet) og for å forsegle og beskytte det i etterkant .

OBS! Ikke bruk dette produktet på semsket skinn eller på bøffelskinn.    

 • Funksjonabelt og sofistikert skinnpleiesett som tar vare på interiøret på en perfekt måte. 
 • Inkluderer alt man trenger for på en uanstrengt måte både renser og fornyer skinnet, samtidig som man tilfører førsteklasses beskyttelse. 
 • Leveres i en hendig bag

 

Mer informasjon
ProduktnavnLeather Care Kit Forte
ProdusentSwissvax
Leather Cleaner Forte: 1. Rist flasken grundig før bruk. 2. Spray Leather Cleaner Forte på et rent bomullshåndkle eller direkte på området som skal behandles. Påfør med medium press og kun i én retning. 3. Rens gjenstridig skitt ved å spraye på Leather Cleaner Forte og jobb det inn ved hjelp av en Swissvax Cleaning Brush rensebørste med sirkulære bevegelser. 4. Tørk av i en retning ved hjelp av et mykt bomullshåndkle. Ikke gni! 5. La skinnet tørke helt og behandle det deretter med Swissvax Leather Milk. Leather Milk: 1. Fjern skit og gamle flekker ved hjelp av Swissvax Leather Cleaner Forte. 2. Rist flasken grundig før bruk. 3. Påfør Swissvax Leather Milk jevnt med et tørt bomullshåndkle eller en Swissvax påføringspute i bomull (hvit). 4. La det trekke inn.
Spørsmål fra kunde
Ingen spørsmål enda, logg inn for å stille et spørsmål.
Anbefalte produkter
 1. Gtechniq

  I1 Smart Fabric AB V3
  Fra 279,-
 2. North Detailing

  Kawasan - Fine
  Fra 219,-
 3. A1

  Speed Wax Plus 3
  299,-
 4. SGCB

  Detail Polisher Nano
  1490,-
 5. SGCB

  Hand Wax Sponge - 6 stk.
  119,-
 6. Vaskepakke - Vask og vedlikehold
  1790,- Før 2324,-
  Utsolgt
 7. Autobrite

  Ceramic Magiseal
  Fra 379,-