Facebook Pixel
Swissvax

Waschpudel Regular

Swissvax Waschpudel Regular

Swissvax Waschpudel er en kompakt, praktisk og letthåndterlig svamp kombinert med en håndklelignende overflate og som gir deg de beste vaskeegenskaper, samtidig som den kan maskinvaskes etter hver gang den er brukt slik at man best mulig unngår riper under vask og gjør den klar til neste gangs bruk. Swissvax Waschpudel er et absolutt "Må ha" produkt for enhver bilentusiast og som gjør at de fleste riper etter vask hører fortiden til.
199,-
Tilgjengelighet: På lager

Ved å bruke en svamp til å vaske ditt kjøretøy vil den over tid unektelig skade lakken på grunn av at uansett hvor grundig og nøye du renser svampen etter vask så vil det være igjen smussrester, små sandkorn og annen skitt i svampen som vil lage skade på lakken både under vask og neste gang den brukes. Swissvax har derfor alltid anbefalt sine kunder å bytte ut svampen med et vaskehåndkle siden dette kan maskinvaskes etter hver bilvask og dermed være garantert fri for rester fra forrige vask.

Mange kunder har etter hvert lagt av seg vanen med å bruke svamp og det er utelukkende positive tilbakemeldinger i forhold til hvordan resultatet ble, men de savnet likevel det prakiske sidene ved en svamp, slik som hvordan den er å holde i, muligheten til å bære i seg vann og at en svamp er veldig kompakt. Dette er bakgrunnen til hvordan ideen om Waschpudelen ble til: Skap en mellomting av en svamp og et håndkle som har alle de positive sidene, men utelater de negative.

 • Et genialt produkt for en uanstrengt, effektiv og trygg bilvask.
 • Tilbyr det kompakte, pratiske og uanstrengte ved en svamp samtidig som det kombineres med skånsomme og effektive i et vaskehåndkle. 
 • Kan maskinvaskes etter hver bilvask og vil dermed garantert være fri for rester, noe som sikrer en mest mulig ripefri vask. 

 

 

Mer informasjon
ProdusentSwissvax
Spørsmål fra kunde
Ingen spørsmål enda, logg inn for å stille et spørsmål.
Anbefalte produkter
 1. Koch Chemie

  Protector Wax - 1L
  579,-
 2. Koch Chemie

  Heavy Cut H9.01
  Fra 249,-
 3. North Detailing

  Detailing Brush Small
  29,-
 4. North Detailing

  Detailing Brush Medium
  35,-
 5. Colourlock

  GLD Solvent Cleaner
  279,-
 6. MTM Hydro

  PF22.2 Foam Lance

  Fra 749,- Før 990,-

  Til 1406,- Før 1858,-

 7. P&S Detail Products

  Brake Buster Acid Free Wheel Cleaner
  Fra 129,-
 8. Poorboys World

  Natty's Paste Wax
  128,- Før 319,-