Facebook Pixel
Swissvax

Waschpudel Regular

Swissvax Waschpudel Regular

Swissvax Waschpudel er en kompakt, praktisk og letthåndterlig svamp kombinert med en håndklelignende overflate og som gir deg de beste vaskeegenskaper, samtidig som den kan maskinvaskes etter hver gang den er brukt slik at man best mulig unngår riper under vask og gjør den klar til neste gangs bruk. Swissvax Waschpudel er et absolutt "Må ha" produkt for enhver bilentusiast og som gjør at de fleste riper etter vask hører fortiden til.

Produktet er ikke på lager

289,-
Tilgjengelighet: Utsolgt

Ved å bruke en svamp til å vaske ditt kjøretøy vil den over tid unektelig skade lakken på grunn av at uansett hvor grundig og nøye du renser svampen etter vask så vil det være igjen smussrester, små sandkorn og annen skitt i svampen som vil lage skade på lakken både under vask og neste gang den brukes. Swissvax har derfor alltid anbefalt sine kunder å bytte ut svampen med et vaskehåndkle siden dette kan maskinvaskes etter hver bilvask og dermed være garantert fri for rester fra forrige vask.

Mange kunder har etter hvert lagt av seg vanen med å bruke svamp og det er utelukkende positive tilbakemeldinger i forhold til hvordan resultatet ble, men de savnet likevel det prakiske sidene ved en svamp, slik som hvordan den er å holde i, muligheten til å bære i seg vann og at en svamp er veldig kompakt. Dette er bakgrunnen til hvordan ideen om Waschpudelen ble til: Skap en mellomting av en svamp og et håndkle som har alle de positive sidene, men utelater de negative.

 • Et genialt produkt for en uanstrengt, effektiv og trygg bilvask.
 • Tilbyr det kompakte, pratiske og uanstrengte ved en svamp samtidig som det kombineres med skånsomme og effektive i et vaskehåndkle. 
 • Kan maskinvaskes etter hver bilvask og vil dermed garantert være fri for rester, noe som sikrer en mest mulig ripefri vask. 

 

 

Mer informasjon
ProduktnavnWaschpudel Regular
ProdusentSwissvax
Spørsmål fra kunde
Ingen spørsmål enda, logg inn for å stille et spørsmål.
Anbefalte produkter
 1. Lynx DA-15 Poleringspakke
  2979,- Før 4446,-
 2. Rupes

  DA Trial Kit Uno Pure
  Fra 990,- Før 1190,-
 3. Bilt-Hamber

  Korrosol
  Fra 319,-
 4. Poorboys World

  Natty's Paste Wax
  199,- Før 419,-
 5. Koch Chemie

  Autoshampoo
  199,-
 6. Poka Premium

  Hylle for maskeringstape
  449,-