Facebook Pixel
Bedriftsside_toppbanner

Bli bedrift- og fakturakunde i dag!

Ønsker du å bli bedriftskunde hos oss og ha muligheten til å handle på faktura? Da har du kommet til rett plass. Om du driver et lite enkeltpersonforetak, selger nybiler for hundrevis av millioner i året eller trenger produkter til å rengjøre firmabiler, gravemaskiner eller utstyr til industri spiller ingen rolle.

Hos oss kan du være trygg på at du og din bedrift er mer enn bare et tall i kundelisten, og at vi mer enn gjerne hjelper deg med å finne de riktige produktene ut ifra dine behov, og sørger for at de blir levert trygt og raskt.

På kundelisten vår har vi alt fra små enkeltpersonforetak innen bilpleie til store bilforhandlere og bilrekvisitabutikker. I tillegg leverer vi også produkter til virksomheter innen ulike bransjer som industri, anlegg, transport og bygg.

Hvorfor bli bedriftskunde hos oss?

  • Etter over 12 år i bransjen har vi opparbeidet oss en unik produktkunnskap gjennom produkttester, utøvende bilpleie og godt samarbeid med kunder og leverandører. Det betyr at du som kunde kan være trygg på at du får gode råd og anbefalinger tilpasset dine ønsker og behov.
  • Stort utvalg og stor lagerbeholdning. Vi fører et stort antall produkter fra ulike produsenter og i ulike prisklasser. I tillegg er vi norsk importør av merker som f.eks. Gtechniq, Bilt-Hamber, K2 Pro Detailing og P&S Detailing Products. Gjennom store innkjøp sørger vi for at lagerbeholdningen er god året rundt, og skulle vi være tom for noe er sjansen stor for at vi har et tilsvarende produkt som får jobben gjort.
  • Service i toppklasse. Uten kundene våre er vi ingenting, og er det én ting vi er opptatt av så er det at du som kunde blir sett og får god hjelp. Vi er aldri lengre enn en mail eller telefon unna, og strekker oss langt for å yte god service.
  • Handle på faktura. Når du er logget inn på brukerkontoen din og har lagt produktene du ønsker å kjøpe i handlekurven klikker du deg enkelt til kassen, velger faktura som betalingsmetode, trykker bekreft, og varene er på vei. Fakturaen får du tilsendt som EHF eller på mail i ettertid. Enklere blir det ikke!
  • Gode betingelser ved store kjøp og/eller jevnt uttak av større volum. Om du ønsker å kjøpe produkter i store kvantum for videresalg eller jevnt over har et høyt forbruk av produkter til bruk i bedriften kan vi tilby gode betingelser med hensyn til pris og levering.

Hva sier kundene våre?

Slik gjør du det

Ønsker du å bli bedriftskunde starter du med å registrere en brukerkonto her. Fyll ut fullt navn og bruk en mailadresse knyttet til bedriften. Når kontoen er opprettet legger du inn standard fakturering- og leveringsadresse. Her er det også et eget felt hvor du fyller ut fullstendig firmanavn. 


Når det er gjort sender du en e-post til kunderservice@bilnerden.no og legger ved litt info om bedriften (få med org.nr), gjerne et ca. anslag på uttak/forbruk, om det er noen spesielle produkter du er ute etter, muligheten for å bli fakturakunde og eventuelle andre spørsmål. Deretter kontakter vi deg så fort vi har mulighet og gir deg en tilbakemelding.