Bilt-Hamber Collinite Grit Guard GTechniq GYEON Kwazar North Detailing Rupes

Salgsbetingelser

Alle priser er oppgitt i norske kroner, og inkluderer merverdiavgift (MVA) på 25 %. Fraktkostnader kommer i tillegg. Alle forsøk på bedrageri blir anmeldt til politiet. Vi forbeholder oss retten til å heve kjøp om bedrageri mistenkes.

Avtalen

Avtalen mellom kjøper og selger består av opplysningene selgeren gir om kjøpet i bestillingsløsningen i nettbutikken (herunder blant annet opplysninger om varens art, mengde, kvalitet, andre egenskaper, pris og leveringsbetingelser), eventuell direkte korrespondanse mellom partene (for eksempel e-post) samt disse salgsbetingelsene. Ved motstrid mellom opplysningene selgeren har gitt om kjøpet i bestillingsløsningen i nettbutikken, direkte korrespondanse mellom partene og vilkårene i salgsbetingelsene, går direkte korrespondanse mellom partene og opplysningene gitt i bestillingsløsningen foran salgsbetingelsene, så fremt det ikke strider mot bindende lovgivning.

Betaling

Vår betalingsløsning leveres av Nets, og oppfyller de strengeste krav til sikkerhet. Når du bekrefter bestillingen din sendes du videre til Nets sin sikre server og fullfører betalingen. Ved fullført betaling sendes du tilbake til Bilnerden.no, og får en bekreftelse på at kjøpet er gjennomført. Du mottar også i løpet av kort tid en ordrebekreftelse på e-postadressen du oppgav i bestillingen.

Ved bankoverføring via nettbank logger du selv inn i nettbanken og foretar betalingen. Betalingsinformasjonen blir tilsendt per epost. Dette er et alternativ vi tilbyr slik at kunder kan bekrefte og fullføre bestillingen selv om man ikke har kodebrikke / mobilbank tilgjengelig. 

Levering

Vi sender normalt sett varene innen 1-2 virkedager etter at betaling er registrert. Leveringstid 1-5 dager, avhenger av hvor i landet varene skal leveres. Enkelte produkter kan ved høy belastning ha noe lenger leveringstid. Dette vil du bli informert om på e-post. Alle våre leveringer sendes med Posten. Pakken kan spores, og du varsles om at sendingen er ankommet via SMS, e-post eller hentemelding i postkassen.

Uavhentede forsendelser

For uavhentede pakker forbeholder vi oss retten til å debitere kunden kostnadene for returfrakt, ekspedisjonsavgift og håndteringskostnader (kr 200,-).

Transportskader

Hvis du oppdager transportskader allerede ved avhenting på postkontoret må du melde fra om dette på stedet. Om du oppdager skaden først når du kommer hjem og åpner emballasjen: ta med deg hele forsendelsen inkludert emballasje tilbake til postkontoret og fyll ut et skadeskjema. Postpersonalet vil hjelpe deg med utfyllingen. Send så varen sammen med skadeskjemaet i retur til oss. Vi står for fraktkostnaden når det gjelder skadede varer.

Angrerett

Du har 14 dager ubetinget angrerett fra mottak av forsendelsen, forutsatt at du ikke har brukt produktet og at det returneres uskadet og i originalforpakning. Dersom varen er tatt i bruk, kan ikke angreretten gjøres gjeldende.

Angrerettskjema følger med ordrebekreftelse på e-post, og kan også lastes ned her. Du betaler selv for returkostnaden ved bruk av angreretten.

Ved feil eller mangler erstatter vi varene og dekker returporto. Ta kontakt med oss på kundeservice@bilnerden.no.

Returadresse:

Bilnerden.no AS
Østre Lohnelier 67
4642 Søgne

Partene

Selger

Firmanavn: Bilnerden.no AS, org.nr.: 918 686 495 MVA
Kontaktadresse: Østre Lohnelier 67, 4642 Søgne
E-post: kundeservice@bilnerden.no

Kjøper

Kjøper er den person som foretar bestillingen.