Facebook Pixel

Salgsbetingelser

Alle priser er oppgitt i norske kroner, og inkluderer merverdiavgift (MVA) på 25 %. Fraktkostnader kommer i tillegg. Alle forsøk på bedrageri blir anmeldt til politiet. Vi forbeholder oss retten til å heve kjøp om bedrageri mistenkes.

1. Avtalen

Avtalen mellom kjøper og selger består av opplysningene selgeren gir om kjøpet i bestillingsløsningen i nettbutikken (herunder blant annet opplysninger om varens art, mengde, kvalitet, andre egenskaper, pris og leveringsbetingelser), eventuell direkte korrespondanse mellom partene (for eksempel e-post) samt disse salgsbetingelsene. Ved motstrid mellom opplysningene selgeren har gitt om kjøpet i bestillingsløsningen i nettbutikken, direkte korrespondanse mellom partene og vilkårene i salgsbetingelsene, går direkte korrespondanse mellom partene og opplysningene gitt i bestillingsløsningen foran salgsbetingelsene, så fremt det ikke strider mot bindende lovgivning.

2. Betaling

Vår betalingsløsning leveres av Bambora, og oppfyller de strengeste krav til sikkerhet. Når du bekrefter bestillingen din sendes du videre til Bambora sin sikre server og fullfører betalingen. Ved fullført betaling sendes du tilbake til Bilnerden.no, og får en bekreftelse på at kjøpet er gjennomført. Du mottar også i løpet av kort tid en ordrebekreftelse på e-postadressen du oppgav i bestillingen. Vi trekker pengene når varene er sendt.

3. Levering

Vi sender normalt sett varene innen 1-2 virkedager etter at betaling er registrert. Leveringstid 1-5 dager, avhenger av hvor i landet varene skal leveres. Enkelte produkter kan ved høy belastning ha noe lenger leveringstid. Dette vil du bli informert om på e-post. Alle våre leveringer sendes med Posten. Pakken kan spores, og du varsles om at sendingen er ankommet via SMS, e-post eller hentemelding i postkassen.

Uavhentede forsendelser

For uavhentede pakker forbeholder vi oss retten til å debitere kunden kostnadene for returfrakt, ekspedisjonsavgift i tillegg til håndteringskostnader (kr 200,-).

Transportskader

Hvis du oppdager transportskader allerede ved avhenting på postkontoret må du melde fra om dette på stedet. Om du oppdager skaden først når du kommer hjem og åpner emballasjen: ta med deg hele forsendelsen inkludert emballasje tilbake til postkontoret og fyll ut et skadeskjema. Postpersonalet vil hjelpe deg med utfyllingen. Send så varen sammen med skadeskjemaet i retur til oss. Vi står for fraktkostnaden når det gjelder skadede varer.

4. Reklamasjonsrett, garanti og skadede varer

Når du mottar din ordre, er det viktig å sjekke varene for skader eller defekter. Skulle varen være skadet eller ødelagt, kan du kontakte oss via kundeservice@bilnerden.no for videre instruksjoner. Du har to års reklamasjonsrett i henhold til norsk lov. Dersom varen eller deler av den (ved normalt bruk), er ment å vare vesentlig lengre, er reklamasjonsretten fem år. Ved feil eller mangler erstatter vi varene og dekker returporto. 

5. Angrerett

Du har 14 dager ubetinget angrerett fra mottak av forsendelsen, forutsatt at du ikke har brukt produktet og at det returneres uskadet og i originalforpakning. Dersom varen er tatt i bruk, kan ikke angreretten gjøres gjeldende.

Angrerettskjema følger med ordrebekreftelse på e-post, og kan også lastes ned her. Du betaler selv for returkostnaden ved bruk av angreretten.

Ta kontakt med oss på kundeservice@bilnerden.no.

Returadresse:

Bilnerden.no AS
Østre Lohnelier 67
4642 Søgne

6. Partene

Selger

Firmanavn: Bilnerden.no AS, org.nr.: 918 686 495 MVA
Kontaktadresse: Østre Lohnelier 67, 4642 Søgne
E-post: kundeservice@bilnerden.no

Kjøper

Kjøper er den person som foretar bestillingen.