Bilnerden.no AS i Søgne har blitt en av Norges største nettbutikker innen høykvalitets bilpleie. Nå tar vi produktene, kunnskapen og servicen med oss videre til vårt nye bilpleiesenter!

Ta kontakt på tlf.: 924 15 959, eller på epost: kundeservice@bilnerden.no

Bilnerden.no AS startet opp i 2011 i Søgne med salg av høykvalitets bilpleieprodukter på nett. Nå tar vi steget videre og starter et nytt bilpleiesenter på Østre Lohnelier.

Åpning av nytt bilpleiesenter i Søgne – vi feirer med gode priser!
Bilnerden.no AS har nå startet en egen bilpleieavdeling i nye lokaler i Søgne. Her leverer vi bilpleietjenester av høy kvalitet, med fokus på fornøyde kunder! Alle våre tjenester utføres av dedikerte og opplærte bilpleiere med kunnskap om produkter og fokus på skånsom og sikker vask med god og holdbar beskyttelse. Du skal derfor vite at bilen din er i trygge hender her hos oss!

Åpningstilbud!

Vask & beskyttelse 1290,- 990,-
* Grundig utvendig håndvask inkl. dørlister * Skånsom avfetting * Innvendig støvsuging * Rengjøring av dashboard * Voksbeskyttelse med opptil 3 måneders holdbarhet

Vinterklargjøring & beskyttelse 1990,- 1690,-
* Grundig utvendig håndvask inkl. dørlister * Fjerning av asfaltflekker, veisalt/støv, metallpartikler etc. * Holdbar beskyttelse med glans og UV-beskyttelse med holdbarhet på opptil 8 mnd.