Facebook Pixel

Slik fjerner du salt fra bilen din med DSALT

Veisaltet på norske veier kommer vi dessverre ikke unna, men det finnes løsninger som bidrar til å holde problemet på avstand. En av dem er den dedikert saltløser, i dette tilfellet: DSALT. Her er tre måter DSALT kan brukes på!

DSALT_alle_produkter

Hvorfor bruke DSALT?

På norske veier blir det brukt store mengder salt hver vinter. Dette gjøres naturligvis for at veiene skal være så trygge som mulig, og for at fremkommeligheten skal være god. Ulempen med dette er at kjøretøyene våre blir fulle av salt når vi er ute å kjører. Salt er som de fleste vet en viktig bidragsyter når det kommer til rust/korrosjon. Saltet har evnen til å tiltrekke seg både fuktighet og oksygen, med andre ord: Alt som trengs for å sette i gang/fremskynde rustprosessen.


Det å bli kvitt veisaltet fra veiene er nok en fjern drøm, derfor må man ty til det nest beste alternativet som er å være nøye med vedlikeholdet. Det er her DSALT kommer inn i bildet! DSALT er et biologisk nedbrytbart produkt som nøytraliserer bindingen mellom salt og underlaget det sitter på. Dette gjør at saltet løsner fra overflaten, og lar seg spyle av med vann etter at DSALT har fått litt virketid. Produktet er drøyt i bruk, og skal vanligvis blandes 1:100. DSALT vil også etterlate en overflateaktiv beskyttelse mot salt etter behandling.


DSALT egner seg blant annet til saltfjerning på biler, hengere, MC, lastebiler, båter, campingvogner, båtmotorer, bremser, seil, tauverk, dykkerutstyr, teiner, og andre ting som er utsatt for salt. 


DSALT:

  • Sørger for at du blir kvitt salt.
  • Mange bruksområder.
  • Drøyt i bruk - 1L konsentrat gir 100L ferdigblandet produkt.
  • Biologisk nedbrytbart.
  • Bidrar til å forhindre rust.

Slik bruker du DSALT:

Fjerne salt fra lakk/karroseri

Dersom du skal brukes DSALT i forbindelse med bilvask, anbefaler vi å gjøre dette etter at bilen har fått en berøringsvask slik at blandingen ikke legger seg utenpå evt. smuss. Bruk en pumpekanne eller evt. en sprayflaske med DSALT Konsentrat blandet 1:100 med rent vann, og påfør rundt hele bilen. La virke litt (obs: skal ikke tørke) før du spyler av/skyller godt med rent vann.


Understell

DSALT kan også brukes på bilens understell, gjerne ved bruk av en underspyler. Fyll DSALT konsentrat i mixeren fra DSALT som kobles på høytrykkspylerens vanninntak og påfør på bilens understell. Juster blandingsforholdet på mixeren slik at produktet så vidt begynner å skumme ved påføring, da har du ca. riktig dosering. La virke og spyl av.


Frontrute

Har du opplevd den grå hinnen som ofte legger seg på frontruten når du kjører på saltede veier? Prøv en kork med DSALT konsentrat i spylervæsketanken og se forskjellen. Bedre sikt og mindre forbruk av spylervæske!


Produkter fra DSALT

DSALT Mixer for Saltfjerner
329,-
DSALT Konsentrat
Fra 529,-