Facebook Pixel

Båtpoleringspakke

Båtpoleringspakke

Båtpoleringspakken for deg som skal ta den årlige poleringen før båten skal på vannet, eller shine opp båten for første gang på en stund. I denne solide pakken får du med alt du trenger for å komme i gang med å fjerne riper, hente frem en blank finish og beskytte båten. Kvalitetsmaskinen Lynx DA-15 sørger i kombinasjon med medfølgende puter og poleringsmiddel for at jobben utføres effektivt og komfortabelt.

OBS! Collinite #845 sendes i stedet for #925 grunnet at vi er utsolgte for sistnevnte. Samme produkt og innhold i begge disse.

Produktet er ikke på lager

Fra 4990,- Før 6645,-

Til 4990,- Før 6645,-

Tilgjengelighet: Utsolgt
Mer informasjon
ProduktnavnBåtpoleringspakke

North Detailing Lynx DA-15

I utformingen av North Detailing Lynx DA-15 er det lagt hovedvekt på to ting: Korrigeringsevne og komfort. Takket være den kraftige motoren på 1050 watt og et girsystem som effektivt overfører kraften til bakplaten, har maskinen en overlegen evne til å opprettholde rotasjon sammenlignet med andre DA maskiner på markedet. Ergonomisk utforming med gummibelagt grep sørger for at maskinen ligger godt i hendene og gjør maskinføringen til en lek.  

Maskinen er en DA/oscillerende poleringsmaskin med et utkast på 15 mm, noe som betyr at bakplaten i tillegg til å rotere beveger seg med sideveis bevegelser. Denne bevegelsen sørger for at det er lettere å oppnå et godt resultat uten at du trenger å være redd for å skade lakken. 

Kombinasjonen av evnen til å opprettholde rotasjon, komforten og korrigeringsevnen North Detailing Lynx DA-15 leverer gjør den til et naturlig maskinvalg for detaileren som ønsker en kvalitetsmaskin som er både effektiv og god å jobbe med.

 

Progressiv trigger:

Den progressive triggeren gjør dette til en behagelig maskin å jobbe med uten at du stadig trenger å justere hastigheten på maskinen for å fordele poleringsmiddel. Press inn triggeren litt og maskinen går på lav hastighet mens du fordeler poleringsmiddelet, og press triggeren helt inn for at maskinen skal kjøre på turtallet du har satt på hastighetsregulatoren. Triggeren kan naturligvis låses i "på" posisjon slik at du slipper å holde den inne under poleringen.

 

Hastighetsregulator:

Turtallet på maskinen justeres enkelt på hastighetsregulatoren som er plassert slik at den enkelt kan betjenes med tommelen under poleringen. Regulatoren har 11 trinn fra 2000 - 5000 omdreininger per minutt.

 

Komfort: 

Den ergonomiske utformingen med gummibelagte gripeflater gjør at maskinen ligger godt i hendene uten at du trenger å anstrenge deg for optimal maskinføring eller være redd for at maskinen glipper ut av hendene dine.

 

Kjøling:

Maskinen leverer virkelig når det gjelder kjøling, og selv ved bruk over lengre tid genereres minimalt med varme som overføres til poleringsputen. I tillegg er bakplaten perforert slik at varme effektivt transporteres bort fra poleringsputen, noe som bidrar til å unngå varmgang og forlenge levetiden til puten.

 

Gummifot:

Maskinen er utformet med gummifot på toppen slik at maskinen ligger stødig på underlaget dersom du må legge den fra deg under arbeidet. På denne måten unngår du at den velter og sjansen for å få smuss i poleringsputen minimeres.

 

Kabel:

Maskinen leveres med 7 meter solid gummikabel. Kabelen kan enkelt kobles fra maskinen for lettere oppbevaring og for å unngå kabelbrudd under lagring og transport.

 

 

Tilbehør

Poleringsputer:

3 stk. Rupes Blue Wool Pad Coarse - 145 mm: Kvalitetsputer fra anerkjente Rupes for effektiv korrigering på hard lakk/gelcoat.

3 stk. Rupes Yellow Wool Pad Fine - 145 mm: Kvalitetsputer fra anerkjente Rupes som er perfekte til en-stegs polering eller avsluttende steg på gelcoat.

 

Poleringsmiddel: 

2 stk. North Detailing Niagara - Heavy Cut - 250 ml: Grov polish uten fillere og med god korrigeringsevne. Denne er for de tøffere oppgavene, og er super for korrigering på hard lakk og gelcoat.

2 stk. North Detailing Iguazu - Medium Cut - 250 ml: Medium polish uten fillere som egner seg fint enten til en-stegs polering eller avsluttende steg på gelcoat.

 

Collinite Boat Wax #925

Holdbar voks som beskytter mot smuss, vær og vind, og gjør båten enklere å renholde. Enkel å påføre, og kan påføres for hånd eller med maskin.

 

Microfiberkluter

I pakken følger det med 10 stk. North Detailing Microfiber Buffing Towel. Disse egner seg til å buffe/tørke bort polish- og voksrester med, og er skånsomme mot overflaten.

 

Inspeksjonsspray

K2 Klinet Pro Inspection Spray sørger for at du blir kvitt alle rester og oljer etter poleringsmiddelet for å sikre best mulig heft for voksen.

 

Annet tilbehør

1 stk. HPX 4400 Maskeringstape - 18 mm

1 stk. HPX 4400 Maskeringstape - 36 mm

1 stk. North Detailing Padbørste

 

 

 

Spørsmål fra kunde
Ingen spørsmål enda, logg inn for å stille et spørsmål.
Anbefalte produkter
 1. Wowos

  Contact 121
  790,-
 2. GYEON

  Q²M Bathe+
  Fra 229,-
 3. Koch Chemie

  Felgenblitz
  Fra 890,-
 4. Colourlock

  Rep Glue
  349,-
 5. Rupes

  DA Trial Kit Uno Pure
  Fra 990,- Før 1190,-
 6. Soft 99

  Rain Drop Bazooka
  229,-
 7. Labocosmetica

  SIDERO - Iron Remover
  Fra 229,-
 8. Soft 99

  Fusso Coat Dark og Ultra Glaco - Bundle
  449,- Før 678,-