Facebook Pixel
Bilt-Hamber

Trace-Less Glass Cleaner

Bilt-Hamber Trace-Less Glass Cleaner

Glassrens fra bunnsolide Bilt-Hamber til utvendig og innvendig bruk, og som sikrer en 100% skjoldefri finish. Trace-Less gjør det enkelt å oppnå et godt resultat hver gang, og er utviklet for å fordampe fra overflaten uten å legge igjen produktrester. Som om ikke det var nok, så sørger den unike formelen for at Trace-Less renner minimalt, og du unngår søl på vinduslister og interiør. Trygg å bruke på glass, sotede ruter, akrylglass, speiler og infotainment skjermer, og skader ikke glassforseglinger eller rain repellents. I tillegg følger det med to kluter sammen med 1L flasken med Trace-Less.

Fra 279,-
Tilgjengelighet: På lager

Mer informasjon
ProduktnavnTrace-Less Glass Cleaner
ProdusentBilt-Hamber

Rist flasken godt før bruk, og bruk produktet på avkjølte flater utenfor direkte sollys.

 

Utvendig glass

 1. Spray Trace-Less på ruten slik at det er dekket med produkt, og vask over med den medfølgende* kluten med vaffel-mønster (eller en lignende klut som ikke loer) til ruten er tørr. Husk å alltid bruke en ren side av kluten.
 2. For best resultat og en garantert skjoldefri finish sprayer du på et nytt, tynt lag med produkt på ruten, og tørker bort med den medfølgende* suede-microfiberkluten.

 

* Medfølger kun med 1L flasken og ikke 5L.

Dersom glasset er veldig skittent med rester av forseglinger, water-spots, eller smuss som har fått sitte lenge å "brenne" seg fast i glasset anbefaler vi å gi bilen en vask først, og evt. gå over ruten med en glasspolish som løsner forurensning som har fått sitte lenge i glasset.

 

Til innvendig rens av glass gjelder samme fremgangsmåte, men da anbefaler vi å spraye produktet i kluten og deretter vaske over ruten.

Fare

 • H226 - Brannfarlig væske og damp
 • H319 - Gir alvorlig øyeirritasjon
 • H336 - Kan forårsake døsighet eller svimmelhet

Datablad - Bilt-Hamber Trace-Less

Spørsmål fra kunde
Ingen spørsmål enda, logg inn for å stille et spørsmål.
Anbefalte produkter
 1. Honey Combination

  Short Wool Pad
  Fra 49,- Før 69,-
 2. North Detailing

  Bucket Dolly
  590,-
 3. Bilt-Hamber

  AutoClay Soft
  249,-
 4. Rupes

  Blue Wool Pad Coarse
  Fra 159,-
 5. Poka Premium

  Børsteholder
  299,-
 6. Scangrip

  Detailing Kit - Ultimate
  7990,- Før 9290,-