Facebook Pixel
Gtechniq

Crystal Serum Light

Gtechniq Crystal Serum Light

Crystal Serum Light fra Gtechniq er blant de heftigste keramiske coatingene tiltenkt forbrukermarkedet. Med litt egeninnsats kan du se frem til en godt beskyttet bil som er enklere å holde ren i lang tid fremover. Gir en utrolig fin dybde og glans i lakken. Opp til 5 års varighet avhengig av kjøremønster og vaskerutiner.
Fra 990,-
Tilgjengelighet: På lager

Crystal Serum Light er coatingen tiltenkt den kvalitetsbevisste forbrukeren som ønsker en god og holdbar beskyttelse av lakken, men uten at det går på bekostning av brukervennlighet.

Gtechniq Crystal Serum Light gir en holdbar, glansfull og glatt beskyttelse av lakken, med god bestandighet mot kjemi og vaskeriper. Smuss og forurensninger vil heller ikke sette seg like godt på en lakkforseglet bil, og renholdet blir dermed enklere.

Crystal Serum Light er bestandig mot kjemi med pH-verdi mellom 2 og 12, og sørger for at organisk smuss, asfalt/tjære og rennemerker/water spots enklere lar seg fjerne fra bilen.

For optimalt resultat med tanke på avprelling og holdbarhet anbefaler vi å enten toppe Gtechniq Crystal Serum Light med den hydrofobiske top-coaten Gtechniq EXO, eller behandle bilen jevnlig med Gtechniq C2 Ceramic Sealant (hurtigvoks som påføres med microfiberklut etter vask ved behov).

Mer informasjon
ProduktnavnCrystal Serum Light
ProdusentGtechniq

Nøkkelen til et godt resultat når du skal forsegle lakken med Crystal Serum Light er godt forarbeid. Lakken må renses grundig, og være helt ren før du påfører forseglingen.

Vi anbefaler å polere bilen før den skal lakkforsegles slik at du blir kvitt eventuelle forurensninger i lakken, heve glansen og bli kvitt micro/vaskeriper.

Når bilen er vasket/ren, og eventuelt polert, anbefaler vi at bilen rengjøres med Gtechniq Panel Wipe. Denne fjerner alt av rester fra vaskemidler og poleringsmiddel, og sikrer at lakkforseglingen får så god heft som mulig. Eventuelle produktrester vil gjøre at lakkforseglingen ikke får ordentlig feste på lakken.

Når lakkforseglingen skal påføres er det viktig at bilen står tørt i en garasje eller innendørsannlegg med en temperatur på mellom 5-25° C. Unngå sollys. Etter behandling må bilen stå tørt i minst 12 timer ved ca. 20° C før den brukes eller kommer i kontakt med vann. Vent minimum 72 timer før bilen vaskes.

Påføring:

 1. Drypp 3 dråper med dråpetelleren på den medfølgende påføringspaden. Massér væsken inn i påføringsputen slik at hele puten er fuktig.
 2. Påfør med overlappende bevegelser i et område på ca. 60x60cm om gangen.
 3. Tørk umiddelbart bort produktrester med en egnet microfiberklut (Gtechniq MF1). Det kan hende du må tørke flere ganger på samme område for å bli kvitt alt av resterende produkt. Ikke bruk for mye kraft når du tørker av. Vi anbefaler at du har godt med rene kluter tilgjengelig!
 4. Inspiser grundig i godt lys for å forsikre deg helt om at alt av produktrester er borte.
 5. Gjenta rundt hele bilen.

Vent minimum én time før du eventuelt topper Gtechniq Crystal Serum Light med Gtechniq EXO eller Gtechniq C2 Ceramic Sealant.

Fare

 • H304 - Kan være dødelig ved svelging om det kommer ned i luftveiene.

Datablad - Gtechniq Crystal Serum Light

Spørsmål fra kunde
Ingen spørsmål enda, logg inn for å stille et spørsmål.
Anbefalte produkter
 1. NexPTG

  Lakkdybdemåler Professional
  2090,-
 2. North Detailing

  Detailing Brush Small
  29,-
 3. Gtechniq

  HALO Flexible Film Coating
  Fra 849,-
 4. SGCB

  DA12 Polisher - 125mm
  2590,-
 5. North Detailing

  Deluxe Microfiber Drying Towel
  175,- Før 279,-
 6. North Detailing

  Bucket Dolly
  590,-