Facebook Pixel

Spørsmål & svar

Q. Hva gjør jeg hvis jeg ikke har fått det jeg bestilte?
A. Hvis du ikke har mottatt de varene du bestilte bør du kontakte kundeservice på kundeservice@bilnerden.no, så ordner vi dette så raskt som mulig.

Q. Hva gjør jeg hvis en vare er skadet eller ødelagt i forsendelsen?
A. 
Hvis du oppdager transportskader allerede ved avhenting på postkontoret må du melde fra om dette på stedet. Om du oppdager skaden først når du kommer hjem og åpner emballasjen: ta med deg hele forsendelsen inkludert emballasje tilbake til postkontoret og fyll ut et skadeskjema. Postpersonalet vil hjelpe deg med utfyllingen. Send så varen sammen med skadeskjemaet i retur til oss. Vi står for fraktkostnaden når det gjelder skadede varer.

Q. Jeg hadde en bruker i den gamle nettbutikken, kan jeg bruke e-postadresse og passord fra denne?
A. 
Alle brukerkontoer er overført fra den gamle nettbutikken, og du kan logge på med din e-postadresse og passordet ditt.

Q. Jeg hadde en rabattkode i den gamle nettbutikken, vil denne fortsatt virke?
A. Alle rabattkoder har blitt overført til den nye nettbutikken. Dersom du allikevel opplever problemer, eller lurer på noe - ta kontakt med oss på kundeservice@bilnerden.no.

Q. Hvor lang er leveringstid?
A. Vi har alle varer på lager, og sender som regel alle ordre i løpet av første virkedag. Rundt høytider og helligdager kan vi trenge en dag eller to ekstra på å hente oss inn igjen.

Q. Hvor mye koster levering?
A. Du kan se leveringskostnad når du går til kassen. Ordre over 1499,- er gratis frakt. Ordre under dette vil variere med vekt og leveringssted i henhold til Posten/Bring sine satser.

Q. Kan jeg hente varene mine selv?
A. Vi tilbyr henting på vårt lager i Søgne, og du kan selv velge dette når du går til kassen. Bestillingen må være forhåndsbetalt gjennom nettbutikken. Adresse: Østre Lohnelier 67, 4642 Søgne.

Q. Når kan jeg hente varene?
A. Alle ordre pakkes normalt i løpet av første virkedag. Oppgi navn og/eller ordrenummer, så plukker vi ordren din umiddelbart hvis den ikke allerede står klar når du kommer.

Lageret er åpent for henting hverdager fra kl. 08:00 til 16:00.

 

Søk i produktrelaterte spørsmål og svar her