Facebook Pixel
Gtechniq

EXOv5 Ultra Durable Hydrophobic Coating

Gtechniq EXOv5 Ultra Durable Hydrophobic Coating

Er du på jakt etter noe av det råeste markedet har å tilby når det gjelder lakkbeskyttelse og avprellingsegenskaper? Da er Gtechniq EXOv5 det rette valget for deg! EXOv5 danner en hard, glansfull og ekstremt hydrofob hinne som gir god beskyttelse mot smuss og veisalt, og som sørger for at bilen blir mye enklere å holde ren. Superenkel å jobbe med, og egner fint både som standalone forsegling eller som topcoat til Crystal Serum Light eller C1 Crystal Laquer.

Fra 990,-
Tilgjengelighet: På lager

Helt siden Gtechniq ble etablert i 2001 har målet alltid vært å levere de råeste produktene innen overflateteknologi. For å klare dette kreves det kontinuerlig arbeid med produktutvikling, forskning og en god del testing for å leve opp til forventningene i et marked hvor både forbrukere og profesjonelle stiller skyhøye krav.

 

Etter over 2 år med utvikling og testing, ca. 3600 arbeidstimer på laboratoriet, 26 000 vannkontaktvinkeltester, 40 ulike formler og testing verden rundt, har dette arbeidet resultert i Gtechniq EXOv5.

 

Sammenliknet med sin forgjenger (EXOv4), danner EXOv5 en enda jevnere, hardere og mindre porøs hinne som binder seg til lakken (evt. basecoat). Dette gir EXOv5 enda bedre hydrofobe egenskaper og større motstandsdyktighet mot smuss, salt, vaskekjemi og microriper. Og det beste av alt, EXOv5 trenger kun å påføres i ett lag, i motsetning til forgjengeren (EXOv4) som er anbefalt å legges i to lag. Her får du altså en heftigere forsegling, samtidig som tidsbruken halveres.

 

Med EXOv5 har Gtechniq uten tvil hevet listen et solid hakk når det gjelder Last Surface Protection (LSP) teknologi.

 

Holdbarhet på 18 - 24 måneder avhengig av kjørelengde og vaskerutiner.

Mer informasjon
ProduktnavnEXOv5 Ultra Durable Hydrophobic Coating
ProdusentGtechniq

Gtechniq EXOv5 kan påføres både som en standalone coating, eller som en topcoat over Gtechniq C1 Crystal Laquer (C1) eller Gtechniq Crystal Serum Light (CSL). For best mulig beskyttelse anbefaler vi å legge en basecoat (C1 eller CSL) først, og deretter toppe med EXOv5.

 

Har du påført C1 først må du vente minimum 4 timer, men ikke mer enn 12 timer fra denne ble påført før du påfører EXOv5.

Har du påført CSL først venter du 1 time etter at denne er påført før du påfører EXOv5.

 

Før påføring av EXOv5 (og andre Gtechniq lakkforseglinger) er det viktig at lakken er helt ren og fri for alle forurensninger. Vi anbefaler også at bilen poleres først for å fjerne eventuelle vaskeriper, og for å hente frem litt ekstra glans før lakken forsegles. Uavhengig av om bilen poleres eller ikke, er det viktig at lakken renses med Gtechniq Panel Wipe som det siste steget før lakkforseglingen påføres for å sikre best mulig heft.

 

Gtechniq Panel Wipe skal kun brukes direkte på lakken før det første laget med forsegling påføres. Dersom du f.eks. legger et lag med CSL først, skal ikke Panel Wipe (eller andre wipedowns) brukes mellom lagene, og EXOv5 påføres direkte oppå CSL eller C1.

 

Påføring av EXOv5 må gjøres utenfor sollys, på et tørt sted, i temperatur over 5 grader celsius og på en plass bilen kan stå tørt i minimum 12 timer etter påføring.

 

Slik påfører du:

 • Rist flasken godt, og bruk hansker under påføring.
 • Fukt den medfølgende påføringsputen med EXOv5.
 • Påfør på lakken med overlappende bevegelser på små felt av gangen (ca. 60 cm x 60 cm), og vent 1 - 2 minutter før du tørker bort overskytende produkt med en Gtechniq MF1 microfiberklut. Tørk deretter over samme området på nytt med en ny, tørr MF1 microfiberklut for å få bort de siste produktrestene.
 • Sørg for at du har god kontroll på hvor du har påført EXOv5, og overlapp litt mellom hvert felt for å unngå helligdager. Inspiserer jevnlig med godt lys for å være sikker på at du har fått bort alle produktrester.
 • Gjenta prosessen på et felt av gangen frem til du har vært rundt hele bilen.

 

La EXOv5 herde i minimum 12 timer på et tørt sted før du bruker bilen, og vent minimum 7 dager før du vasker bilen etter påføring av EXOv5.

 

Produktet bør brukes innen 3 måneder etter at flasken er åpnet, og innen 12 måneder dersom den er uåpnet. Unngå å legge EXOv5 på ulakkert plastikk, gummi og lykter.

Fare

 • H304 - Kan være dødelig ved svelging om det kommer ned i luftveiene

Datablad - Gtechniq EXOv5 Ultra Durable Hydrophobic Coating

Spørsmål fra kunde
Ingen spørsmål enda, logg inn for å stille et spørsmål.
Anbefalte produkter
 1. Poorboys World

  Wheel Sealant
  389,-
 2. Bilt-Hamber

  Korrosol
  Fra 319,-
 3. Rupes

  Bigfoot LHR 75E Mini - Lux Kit
  6390,- Før 7890,-
 4. K2 Pro Detailing

  Roton Pro Wheel Cleaner
  Fra 129,- Før 179,-
 5. North Detailing

  Microfiber Buffing Towel
  Fra 35,-
 6. Gtechniq

  HALO Flexible Film Coating
  Fra 849,-
 7. Gtechniq

  Essential Maintenance Kit
  1290,-
 8. Rupes

  Bigfoot LH 19E Roterende Deluxe Kit
  7490,- Før 8790,-