Facebook Pixel
Gtechniq

HALO Flexible Film Coating

Gtechniq HALO Flexible Film Coating

Gtechniq HALO er en coating til folierte biler. Den utfyller og forbedrer egenskapene på PPF/Paint Protection Film og vinyl. Den gir god UV-beskyttelse og hindrer falming, samtidig som den bidrar til svært gode vann- og smussavprellende egenskaper. Bilen blir enklere å holde ren og folien holder seg blank og klar! Opp til 2 års holdbarhet!

Fra 849,-
Tilgjengelighet: På lager

Gtechniq Halo er en tett og fleksibel film som binder seg permanent til overflaten på folien. Tettheten i coatingen og den lave overflateenergien gjør at de vannavprellende egenskapene blir kraftig forbedret.

Grundig testing av produktet i laboratoriet og testing i virkeligheten med vær og vind viser at HALO er kompatibel med alle typer finisher. Glansfulle folier, matte folier, sateng vinyl og PPF/Paint Protection Film. Det er også bevist at den fungerer på selvreparerende folier.

Mer informasjon
ProduktnavnHALO Flexible Film Coating
ProdusentGtechniq

Påføres på et tørt sted utenfor direkte sollys. Husk hansker. Overflaten må være helt ren før påføring. Som et siste steg før påføring anbefaler vi at overflaten renses med en blanding av 30% isopropanol og destillert vann for å fjerne alle fingermerker og eventuelle forurensninger som måtte sitte igjen i folien. Fukt en microfiberklut med blandingen og tørk over bilen. Overflaten må være tørr før HALO påføres.

 

 • Fukt påføringsputen med produktet og påfør på en overflate på ca. 60 cm x 60 cm av gangen med overlappende bevegelser.
 • Tørk bort overskytende produkt med en microfiberklut. Bruk en god lykt for å forsikre deg om at du har fått med deg alle produktrester.
 • Gjenta rundt hele bilen.
 • La forseglingen herde i minimum 1 time før du gjentar prosessen over for å påføre et lag til med forsegling slik at folien er beskyttet med 2 lag.

 Fare

 • H304 - Kan være dødelig ved svelging om det kommer ned i luftveiene.
 • H315 - Irriterer huden.
 • H317 - Kan utløse en allergisk hudreaksjon.
 • H318 - Gir alvorlig øyeskade.

Datablad - Gtechniq HALO Flexible Film Coating

Spørsmål fra kunde
Ingen spørsmål enda, logg inn for å stille et spørsmål.
Anbefalte produkter
 1. K2 Pro Detailing

  Bela Pro Active Foam Blueberry
  Fra 119,-
 2. DA-8 Poleringspakke
  2390,- Før 3248,-
 3. Lynx DA-15 Poleringspakke
  3290,- Før 4446,-
 4. P21S

  Insektfjerner
  149,-
 5. Gtechniq

  EXOv4 Ultra Durable Hybrid Coating
  Fra 590,- Før 849,-
 6. North Detailing

  Premium Microfiber Coating Towel
  Fra 29,- Før 45,-
 7. Rupes

  UNO Pure
  Fra 239,-
 8. North Detailing

  Silk & Twist Drying Towel
  239,-