Facebook Pixel
GYEON

Q² Syncro EVO Lakkforsegling

Gyeon Q² Syncro EVO Lakkforsegling

Gyeon Q2 Syncro EVO er lakkforseglingssystemet for deg som ønsker noe av det råeste som finnes av keramiske lakkforseglinger som sikter seg inn på forbrukermarkedet! I pakken får du med både basecoat (Gyeon Q2 Mohs EVO) og topcoat (Gyeon Q2 Skin EVO), noe som gir deg heftig avprelling, økt glans og en godt beskyttet bil i lang tid fremover. Oppgitt holdbarhet på opp til 4 år eller 50 000 km.
Fra 1290,-
Tilgjengelighet: På lager

Gyeon Q2 Syncro EVO er en videreutviklet versjon av forgjengeren Q2 Syncro. Den oppdaterte utgaven gjør deler av teknologien som før kun var tilgjengelig for Gyeon sertifiserte detailere tilgjengelig for forbrukere og entusiaster som er opptatt av kvalitet og holdbarhet.

 

Den quartzbaserte basecoaten Gyeon Q2 Mohs EVO binder seg kjemisk til overflaten på lakken, og danner en meget tynn, men hard hinne som gir en god grunnbeskyttelse. Denne toppes deretter med den silikonbaserte topcoaten Gyeon Q2 Skin EVO. Topcoaten bidrar til å beskytte og øke holdbarheten til basecoaten, og gir i tillegg økt glans, avprelling, glatthet og beskyttelse mot water spots.

 

Kombinasjonen av de to lagene gir deg en meget holdbar lakkbeskyttelse, med god bestandighet mot vaskekjemi med pH-verdi mellom 2 og 11, og de forurensningene du møter langs veien. Et trygt valg for både erfarne detailere som ønsker kvalitet, men også for deg som ønsker å legge din første lakkforsegling, og som er villig til å bruke litt tid på sette deg inn i hvordan det gjøres.

 

Forbruk: 15-25 ml per bil.

PH-toleranse: 2-11

Varighet: Opp til 50 mnd. / 50 000 km

 

I esken:

Gyeon Q2 Mohs EVO (basecoat)

Gyeon Q2 Skin EVO (topcoat)

Gyeon Q2M Coating Applicator

Gyeon Q2M Cure 100 ml (vedlikeholdsvoks)

Instruksjoner

Mer informasjon
ProduktnavnQ² Syncro EVO Lakkforsegling
ProdusentGYEON

For best mulig resultat og holdbarhet er det viktig at bilen er helt ren, polert og renset med en wipedown som f.eks. Gyeon Q2M Prep før påføring. Dette er for å bli kvitt alle produktrester/oljer etter poleringen slik at forseglingen får god heft, og ikke minst for at bilen skal se best mulig ut før lakken forsegles.

 

Vi anbefaler å påføre produktet innendørs på avkjølte paneler. Dersom du skal du gjøre det utendørs er det viktig å unngå sollys, varme paneler og regn. Anbefalt temperatur for påføring er mellom 15 og 25 grader celsius.

 

Start med å fukte påføringsputen godt med Gyeon Q2 Mohs EVO (husk å riste flasken først) og fordel produktet jevnt over ett panel av gangen. Bruk overlappende bevegelser slik at du er sikker på at hele panelet er dekket. Vi anbefaler ikke å jobbe på større overflate enn dette av gangen. Det er viktig å jobbe systematisk slik at du har full kontroll på hvor produktet er påført og ikke. Ved høy temperatur eller luftfuktighet kan paneler deles opp i mindre seksjoner under påføringen.

 

Når du har påført produktet på et av panelene finner du frem en microfiberklut som er egnet til å tørke bort lakkforsegling med (f.eks. North Detailing Premium Microfiber Coating Towel) og tørker bort overskytende produkt så fort som mulig. Produktet skal ikke tørke på lakken, og skal tørkes bort mens det fortsatt er fuktig. Sørg for at du har fått bort alt av overskytende produkt, og inspiser deretter arbeidsområdet med en god lykt (helst en detailinglykt) for å være sikker på at alle produktrester er borte og at finishen er fin.

 

Gyeon Q2 Mohs EVO trenger i utgangspunktet bare å påføres i ett lag, men kan også påføres i 2 lag for økt holdbarhet. Dersom du skal påføre et lag nummer to, må du vente minimum én time etter at du påførte det første laget.

 

Når du har gjentatt denne prosessen rundt hele bilen og alle panelene er ferdig behandlet, skal du vente én time fra du påførte det siste laget med Gyeon Q2 Mohs EVO før du starter påføringen av Gyeon Q2 Skin EVO.

 

Gyeon Q2 Skin EVO skal påføres på samme måte som Gyeon Q2 Mohs EVO, og skal også tørkes bort umiddelbart etter påføring. Her anbefaler vi å dele større paneler opp i mindre seksjoner under påføringen.

 

Når bilen er ferdig behandlet med begge lakkforseglingene må den stå tørt og utenfor sollys i minimum 12 timer mens lakkforseglingen herder. Det tar ca. 14 dager før lakkforseglingen er ferdig herdet, og i denne perioden bør ikke bilen vaskes med vaskekjemi.

Spørsmål fra kunde
Ingen spørsmål enda, logg inn for å stille et spørsmål.
Anbefalte produkter
 1. Lynx DA-15 Komplett poleringspakke
  4490,- Før 6547,-
 2. Honey Combination

  140mm DA Polishing Pad
  Fra 129,-
 3. Biemmedue

  EX40 M Rensemaskin
  7590,-
 4. GYEON

  Q² Syncro lakkforsegling
  Fra 1690,-
 5. Gtechniq

  EXOv4 Ultra Durable Hybrid Coating
  Fra 849,-
 6. Autobrite

  MagiFoam
  Fra 199,-
 7. GYEON

  Q²M Leather Brush
  79,-
 8. Colourlock

  GLD Solvent Cleaner
  369,-