Facebook Pixel

Vi søker ambassadører!

Driver du med detailing, bilpleie eller bil generelt? Er du aktiv på sosiale medier med bilrelatert innhold? Da har vi lyst til å komme i kontakt med deg! Vi søker ambassadører som vil være med å styrke vår merkevare! 

IMG_4991

Vi ser etter deg som:

  • Er lidenskapelig opptatt av bil og/eller bilpleie, og bruker mye av tiden din på det.
  • Er aktiv og dyktig på sosiale medier enten det er Instagram, Facebook, Youtube eller TikTok.
  • Stadig ønsker å bli enda bedre på det du driver med, og er opptatt av kvalitet på produkter og sluttresultat.
  • Ønsker å være en del av Team Bilnerden, og bidra positivt til vår merkevare gjennom engasjerende, troverdig, ekte og godt innhold på ulike plattformer.

Vi oppfordrer alle som passer beskrivelsen, uavhengig av alder, kjønn, antall følgere og ferdighetsnivå innen bilpleie til å sende inn en søknad!

Driver du med bilsport (drifting, rally, bilcross etc.)? Send gjerne inn en søknad selv om ikke detailing/bilpleie er din hovedinteresse!

I Bilnerden.no er vi opptatt av kvalitet, gode produkter og fornøyde kunder. Tillitten vår hos kundene har vi bygd opp gjennom 10 år som importør og forhandler med et mål for øye: fornøyde kunder. Som Bilnerden.no ambassadør er det viktig for oss at du også kan identifisere deg med verdiene våre, og bidrar positivt til Bilnerden.no sitt omdømme.

Som ambassadør for Bilnerden.no får du blant annet:

  • Gode priser i nettbutikken.
  • Sponsede produkter til testing.
  • Mulighet til å gi dine følgere noe tilbake i form av f.eks. Rabattkoder, give-aways etc.
  • En fast kontaktperson som følger deg opp, og som du kan kontakte dersom du har spørsmål.

Konkrete betingelser avtales individuelt med aktuelle kandidater.

For oss er det viktig at et eventuelt samarbeid skal være positivt for begge parter. Det å være en ambassadør hos oss krever litt tid og innsats, men det skal være noe du trives med å bruke litt tid på! Fra vår side får du naturligvis noen fordeler, men også noen krav og jevnlig oppfølging.

Høres dette spennende ut?

Klikk deg inn på søknadsskjemaet og legg inn en søknad! Akutelle kandidater blir kontaktet når vi har gått igjennom alle søknadene.