Facebook Pixel

Velkommen til Bilnerden.no

Hos oss finner du alt det du trenger for å ta godt vare på bil, båt, MC og de aller fleste andre kjøretøy.

Det hele startet i en dobbel garasje på Sørlandet i 2011 som et hobbyprosjekt, og med tiden ble både garasjen for liten og behovet for flere hender meldte seg. I dag er vi 6 ansatte som hver dag kommer på jobb med ett mål for øyet, det samme målet som i 2011:

 

Vi skal levere solide kvalitetsprodukter raskt til fornøyde kunder over hele Norge, og servicen skal være i en klasse for seg. 

Gruppebilde_Atle_med_nye_yer

Med over 10 år i bransjen og tusenvis av fornøyde kunder opp igjennom årene har vi opparbeidet oss solid produktkunnskap gjennom testing, utøvende bilpleie og kunder som stadig utfordrer oss med nye problemstillinger. Som kunde hos oss kan du derfor være trygg på at du får de beste rådene og anbefalinger som passer deg og ditt behov, enten du er nybegynner eller profesjonell.

 

I nettbutikken vår finner du et stort utvalg av kvalitetsprodukter fra kjente merkervarer som Rupes, Flex, Gtechniq, Bilt-Hamber, Gyeon, MTM Hydro, Soft 99, Koch Chemie, Menzerna, Chemical Guys, Colourlock  og mange flere. Du finner også et stadig økende utvalg fra vår egen produktserie North Detailing som inneholder solide og godt utprøvde produkter, men til en hyggelig pris.


Har du spørsmål rundt produkter, nettbutikken, eller bilpleie? Ikke nøl med å kontakte oss for hjelp!

Hilsen Team Bilnerden