Facebook Pixel

Våre 3 mest populære skumkanoner

Vasking av bil med skumkanon er både effektivt, skånsomt og morsomt. Vurderer du å skaffe deg en skumkanon for første gang, eller begynner den du allerede har å nærme seg ferdig? Da bør du ta en kikk på våre 3 mest populære skumkanoner i ulike prisklasser!

Hvorfor vaske med skum?

Det å ta godt vare på bilen sin er en god investering både når det gjelder trivsel og for at bilen skal holde seg i god stand så lenge som mulig. Jevnlig vask er naturligvis noe av det viktigste vedlikeholdet man kan gjøre selv. Hvis du er blant dem som ønsker å legge litt mer innsats i renholdet enn en børstevask 3-4 ganger i året, så er en skumkanon til høytrykkspyleren en smart investering.


Den viktigste grunnen for å bruke en skumkanon er at du får lagt et godt lag med såpe over hele bilen som får god tid til å virke og løse opp smusset som sitter på den. Etterhvert som skummet "smelter" begynner det å dra med seg smusset bort fra bilen, og det blir enkelt å spyle rent. Med andre ord et viktig steg for å gjøre bilvasken så skånsom som mulig. Skum er også en fin måte å forlenge virketiden til avfetting på, og kan også brukes som smøring ved bruk av clay, eller ved berøringsvask for ekstra glid. Det gjør også bilvasken mer effektiv, og ikke minst litt ekstra morsomt! 


MTM Hydro - PF22.2 Foam Lance

MTM Hydro PF22.2 Foam Lance

Fra 1190,-

Til 2746,-

MTM Hydro - PF22.2 Foam Lance

Er du blant dem som ønsker det beste markedet har å tilby når det gjelder byggekvalitet og justeringsmuligheter bør du ta en titt på MTM Hydro sin PF22.2 Foam Lance. De siste årene har denne uten tvil vært en av de mest solgte skumkanonen både hos oss, og i markedet generelt.

Her har du muligheten til å justere både såpemengde, spredning og vinkel (horisontal/vertikal) på stråle. Ved kjøp av denne kanonen får du med to flasker, en smal og en bred. Det følger også med kork som kan brukes på den flasken som ikke er i bruk slik at du enkelt kan veksle mellom ulike produkter.

Et naturlig valg for deg som bruker skumkanon mye og ønsker skikkelig solid byggekvalitet. NB! Dersom høytrykkspyleren din leverer over 600 liter vann i timen, anbefaler vi å bytte ut den originale dysen med en 1,4 mm dyse (600-780 liter/time).

North Detailing - Foam Lance Pro

North Detailing Foam Lance Pro

Fra 749,-

Til 2398,-

North Detailing -  Foam Lance Pro

Skumkanonen fra North Detailing er et godt, og ikke minst rimeligere alternativ til skumkanonen over. Her har du de samme justeringsmulighetene både på såpemengde, spredning og vinkel på stråle. Med denne får du en noe større spredning på strålen enn du gjør med MTM Hydro PF22.2.

Flasken som følger med sørger for at kanonen står stødig når den ikke er i bruk, og målevinduet på siden gjør det enkelt å få riktig blandingsforhold i kanonen. En annen fordel ved denne er at koblingene kommer med pakninger og du slipper å tenke på gjengeteip og lekkasjer.

En skumkanon som passer utmerket enten du vasker bilen hver dag, eller en gang i blant, og ønsker god kvalitet, gode justeringsmuligheter, men til en litt rimeligere penge. NB! Dersom høytrykkspyleren din leverer over 720 liter vann i timen, anbefaler vi å bytte ut den originale dysen med en 1,4 mm dyse.

P-A Skumkanon

-38%
P-A Skumkanon

Fra 490,- Før 790,-

Til 1453,- Før 2346,-

P-A Skumkanon

Ønsker du deg en rimelig, enkel skumkanon og du ikke har behov for å justere vinkel på strålen, så er skumkanonen fra P-A valget for deg. Her har du muligheten til å justere både såpemengde og spredning på strålen, noe som er mer enn nok for deg som ønsker å ta bilvasken et steg videre uten å måtte tømme lommeboken mer enn nødvendig. NB! Dersom høytrykkspyleren din leverer over 720 liter vann i timen, anbefaler vi å bytte ut den originale dysen med en 1,4 mm dyse.

Har du spørsmål?

Dersom du har spørsmål, eller ønsker å oppgradere høytrykkspyleren med en komplett lansepakke med skumkanon, lanse, dyse på pistol og hurtigkoblinger, så send oss gjerne en mail på kundeservice@bilnerden.no.


Anbefalte produkter til skumvask:

K2 Pro Detailing Bela Pro Active Foam Blueberry
Fra 119,-
Koch Chemie Vorreiniger B - 5 liter
659,-
-47%
North Detailing Car Foam
Fra 79,- Før 149,-
Autobrite MagiFoam
Fra 199,-
Gtechniq W4 Citrus Foam
Fra 249,-
-20%
Bilt-Hamber Autofoam - 5 liter
319,- Før 398,-