Facebook Pixel
Koch Chemie

Micro Cut Pad

Koch Chemie Micro Cut Pad

Micro Cut Pad er den nest fineste puten i den egenutviklede serien fra Koch Chemie. Den er designet for å fjerne hologrammer og lette vaskeriper på myke lakktyper. Bringer frem den speilblanke finishen vi alle er ute etter. Tykkelsen på de nye putene er endret fra 30 mm og ned til 23 mm. Dette gir en bedre kraftoverføring fra maskin til pute, som resulterer i økt effektivitet. Kort fortalt en meget solid, slitesterk og effektiv pute som er laget for å tåle mye juling!
Fra 139,-
Tilgjengelighet: På lager

De nye putene i Koch Chemie serien har en åpen cellestruktur. Dette gir lavere varmeutvikling og mindre støving. Den åpne cellestrukturen, kombinert med høy kvalitet på skum, liming og borrelås, gjør at disse putene er svært holdbare og gir mye valuta for pengene.

Spesialutviklet for å gi optimale resultater sammen med de nye polishene fra samme produsent. Produktene har et enkelt fargekodesystem som gjør det enkelt å velge pad og polish som fungerer optimalt sammen, selv om dette kan variere noe etter hvilken lakk, bil og årsmodell man polerer.

Denne puten passer best sammen med Koch Chemie Micro Cut & Finish P3.01 og Koch Chemie Micro Cut M3.02.

Mer informasjon
ProduktnavnMicro Cut Pad
ProdusentKoch Chemie
Spørsmål fra kunde
Ingen spørsmål enda, logg inn for å stille et spørsmål.
Tilbehør
Anbefalte produkter
 1. GYEON

  Q² Syncro lakkforsegling
  Fra 1690,-
 2. Rupes

  DA Fine poleringsmiddel
  Fra 279,-
 3. Rupes

  DA Trial Complete Kit
  Fra 3290,- Før 4190,-
 4. Rupes

  DA Coarse poleringsmiddel
  Fra 319,-
 5. Colourlock

  Rep Glue
  349,-
 6. Koch Chemie

  Felgenblitz
  Fra 890,-