Facebook Pixel
Banner_kampanjeside

North Detailing Lynx DA-15

Når bilen skal poleres for å hente frem den speilblanke finishen den fortjener, da er det viktig med riktig, og ikke minst godt verktøy. North Detailing Lynx DA-15 er den perfekte allroundmaskinen for deg som trenger en kvalitetsmaskin som får jobben gjort, enten du er erfaren eller nybegynner.

En kraftpakke av en maskin utviklet med detaileren i fokus. En maskin hvor de riktige prioriteringene har blitt gjort for at poleringsjobben kan utføres både effektivt, komfortabelt, trygt og ikke minst med glede! Bla deg nedover på siden for å bli bedre kjent med maskinen.

Lynx_DA-15_i_bruk_kampanjeside
North Detailing Lynx DA-15 poleringsmaskin
2990,-
-26%
Lynx DA-15 Poleringspakke
3290,- Før 4446,-

Det handler om detaljene

Med North Detailing Lynx DA-15 er det ingenting som er overlatt til tilfeldighetene. Detailerens behov for en solid kvalitetsmaskin som leverer på både korrigeringsevne og komfort har stått øverst på prioriteringslisten helt fra begynnelsen. Detailing handler om de små detaljene som ikke alle legger merke til eller tenker over, men som i sum utgjør en forskjell på sluttresultatet, og ikke minst opplevelsen. Det samme gjelder for North Detailing Lynx DA-15. Det er summen av de små, men viktige detaljene som gjør den til det rette valget for enhver detailer som er opptatt av effektivitet, komfort og kvalitet.

Bli bedre kjent med North Detailing DA-15 i bildekarusselen og videoen under!

Lynx_uten_bakgrunn

Hvorfor navnet Lynx?

Ordet "Lynx" er det engelske navnet på det eneste ville kattedyret vi har her i Norge, nemlig gaupen. En smidig jeger med kraft til å utføre sprang på mange ganger kroppslengden. Gaupens nattsyn er overlegent takket være det reflekterende og skinnende belegget i øynene dens. Det antas at det reflekterende belegget er grunnen til at den har fått dens latinske navn "Lynx lynx", som via mange ledd kan spores tilbake til ordstammen "leuk-", som betyr "å skinne". 

Det er verbet "å skinne" som er verdt å legge merke til i denne sammenhengen. Ingenting er som en skinnende blank bil, og veien til målet finner du i North Detailing Lynx DA-15. Med kraft til å korrigere effektivt, og en utforming som gjør deg i stand til å bevege deg smidig rundt bilen, er Lynx DA-15 maskinen for deg som er opptatt av at bilen skal skinne.