Facebook Pixel
North Detailing

Lynx DA-15 poleringsmaskin

North Detailing Lynx DA-15 poleringsmaskin

North Detailing Lynx DA-15 er poleringsmaskinen for deg som ønsker en effektiv allroundmaskin med god korrigeringsevne og komfort. I utformingen av denne maskinen har fokuset vært rettet mot å gi detaileren et solid arbeidsverktøy som gjør det enkelt å oppnå gode resultater. Maskinen byr på masse kraft og en rekke detaljer som i sum gjør den til et trygt valg for erfarne detailere, men også for deg som ønsker å komme i gang med maskinpolering.
2990,-
Tilgjengelighet: På lager

I utformingen av North Detailing Lynx DA-15 er det lagt hovedvekt på to ting: Korrigeringsevne og komfort. Takket være den kraftige motoren på 1050 watt og et girsystem som effektivt overfører kraften til bakplaten, har maskinen en overlegen evne til å opprettholde rotasjon sammenlignet med andre DA maskiner på markedet. Ergonomisk utforming med gummibelagt grep sørger for at maskinen ligger godt i hendene og gjør maskinføringen til en lek.  

Maskinen er en DA/oscillerende poleringsmaskin med et utkast på 15 mm, noe som betyr at bakplaten i tillegg til å rotere beveger seg med sideveis bevegelser. Denne bevegelsen sørger for at det er lettere å oppnå et godt resultat uten at du trenger å være redd for å skade lakken. 

Kombinasjonen av evnen til å opprettholde rotasjon, komforten og korrigeringsevnen North Detailing Lynx DA-15 leverer gjør den til et naturlig maskinvalg for detaileren som ønsker en kvalitetsmaskin som er både effektiv og god å jobbe med.

Progressiv trigger:

Den progressive triggeren gjør dette til en behagelig maskin å jobbe med uten at du stadig trenger å justere hastigheten på maskinen for å fordele poleringsmiddel. Press inn triggeren litt og maskinen går på lav hastighet mens du fordeler poleringsmiddelet, og press triggeren helt inn for at maskinen skal kjøre på turtallet du har satt på hastighetsregulatoren. Triggeren kan naturligvis låses i "på" posisjon slik at du slipper å holde den inne under poleringen.

Hastighetsregulator:

Turtallet på maskinen justeres enkelt på hastighetsregulatoren som er plassert slik at den enkelt kan betjenes med tommelen under poleringen. Regulatoren har 11 trinn fra 2000 - 5000 omdreininger per minutt.

Komfort:

Den ergonomiske utformingen med gummibelagte gripeflater gjør at maskinen ligger godt i hendene uten at du trenger å anstrenge deg for optimal maskinføring eller være redd for at maskinen glipper ut av hendene dine.

Kjøling:

Maskinen leverer virkelig når det gjelder kjøling, og selv ved bruk over lengre tid genereres minimalt med varme som overføres til poleringsputen. I tillegg er bakplaten perforert slik at varme effektivt transporteres bort fra poleringsputen, noe som bidrar til å unngå varmgang og forlenge levetiden til puten.

Gummifot:

Maskinen er utformet med gummifot på toppen slik at maskinen ligger stødig på underlaget dersom du må legge den fra deg under arbeidet. På denne måten unngår du at den velter og sjansen for å få smuss i poleringsputen minimeres.

Kabel:

Maskinen leveres med 7 meter solid gummikabel. Kabelen kan enkelt kobles fra maskinen for lettere oppbevaring og for å unngå kabelbrudd under lagring og transport.

I esken:

 • North Detailing Lynx DA-15 poleringsmaskin
 • Strømkabel - 7m
 • 125 mm bakplate
 • Ekstra sett med karbonbørster
 • Umbraconøkkel
 • Bruksanvisning

Spesifikasjoner:

Produktnavn: North Detailing Lynx DA-15 Poleringsmaskin
Produsent: North Detailing
Utkast: 15 mm
Bakplate: 125 mm
OPM: 2000 - 5000
Spenning (V): 220 - 240 V
Effekt (W): 1050 W

Vekt: 2,9 kg.

 

Mer informasjon
ProduktnavnLynx DA-15 poleringsmaskin
ProdusentNorth Detailing
RPM2000-5000 OPM
Spenning (V)230
Effekt (W)1050

Dersom du aldri har polert bil før, eller du trenger å friske opp kunnskapen litt siden sist, anbefaler vi deg å ta en kikk på vår komplette guide til polering av bil. Her går vi grundig gjennom det du trenger å vite om hvordan du får bilen helt ren og klar til polering, hvordan du finner riktig kombinasjon av poleringspute og poleringsmiddel, og hvordan du polerer bilen.

 

Guiden finner du her: Polering av bil - alt du trenger å vite!

 

 

Spørsmål fra kunde
Ingen spørsmål enda, logg inn for å stille et spørsmål.
Tilbehør
Alternative produkter

Båtpoleringspakke

Fra 4990,- Før 6645,-

Til 4990,- Før 6645,-

Lynx DA-15 Poleringspakke
2979,- Før 4446,-

Lynx DA-15 Komplett poleringspakke
4490,- Før 6547,-
Anbefalte produkter
 1. Menzerna

  One-Step Polish 3-in-1
  Utsolgt
 2. Soft 99

  New Fusso Coat 12 Months Wax Dark
  290,- Før 379,-
 3. Koch Chemie

  Heavy Cut H9.02
  Fra 269,-
 4. Rupes

  UNO Pure
  Fra 239,-
 5. SGCB

  DA15 polisher - 125mm
  3190,-
 6. North Detailing

  Silk & Twist Drying Towel
  239,-
 7. GYEON

  Q²M SilkDryer EVO - Large
  269,-
 8. Autobrite

  Ceramic Magiseal
  Fra 379,-