Facebook Pixel
North Detailing

Car Foam V2

North Detailing Car Foam V2

North Detailing Car Foam V2 er den ultimate skumsåpen for deg som er opptatt av at bilen skal bli ren, men uten at det tærer unødvendig mye på en eventuell voks eller keramisk lakkforsegling. Car Foam V2 skummer meget godt, og løser effektivt opp organisk smuss som sitter på bilen. Egner seg fint til vask året rundt, og gir mye såpe for pengene takket være den svært konsentrerte blandingen på produktet.

Fra 349,- Før 499,-
Tilgjengelighet: På lager

North Detailing Car Foam V2 er en oppgradert og mer konsentrert versjon av North Detailing Car Foam med bedre rengjøringsegenskaper og skumeffekt. Samtidig er den ved korrekt blandingsforhold mildere mot beskyttelsen sammenliknet med lignende skumsåper.

Car Foam V2 er en høyalkalisk skumsåpe med pH verdi på 13,5 som effektivt løser opp generelt smuss, pollen, insektsrester, avføring fra fugler, støv, sevje etc. Egner seg fint til vedlikeholdvask året rundt, men også de gangene du har behov for å ta et skikkelig krafttak for å få bilen helt ren.

Kan også brukes i en foamer-kanne eller vanlig lavtrykkskanne dersom du ikke har skumkanon, men vi anbefaler skumkanon for best effekt.

Mer informasjon
ProduktnavnCar Foam V2
Antall per kartong4
ProdusentNorth Detailing

Anbefalt blandingsforhold ut fra skumkanon: 0,5% til 2% avhengig av hvor skitten bilen er og hvor kraftig rengjøringseffekt som trengs.

 

Rist flasken/dunken før bruk, og bland produktet ut i en egnet skumkanon. Er du i tvil om hvordan du finner korrekt blandingsforhold i din skumkanon anbefaler vi at du leser denne artikkelen først: Blandingsforhold i skumkanon - slik får du stålkontroll.

 

Påfør skum over hele bilen, og la virke i 5 til 15 minutter. Skummet skal ikke tørke på lakken, og virketiden avhenger av mengde og tykkelse på skummet, og temperatur. Ønsker du å forlenge virketiden kan du påføre et nytt lag med skum for å unngå at produktet tørker på bilen.

 

Spyl grundig av hele bilen til du har blitt kvitt alt av løst smuss og såperester.

Fare

Gir alvorlige etseskader på hud og øyne.

North Detailing Car Foam V2

Spørsmål fra kunde
Ingen spørsmål enda, logg inn for å stille et spørsmål.
Anbefalte produkter
 1. North Detailing

  Ultra Soft Interior Detail Brush
  84,- Før 99,-
 2. Autobrite

  MagiFoam
  Fra 169,- Før 199,-
 3. Soft 99

  New Fusso Coat 12 Months Wax Light
  322,- Før 379,-
 4. Koch Chemie

  Autoshampoo
  169,- Før 199,-
 5. SGCB

  DA15 polisher - 125mm
  2490,- Før 3190,-
 6. North Detailing

  Drill Brush Heavy Duty
  Fra 45,- Før 75,-
 7. Menzerna

  Super Finish 3500
  Fra 203,- Før 239,-
 8. Koch Chemie

  Orange Power 1 L
  407,- Før 479,-