Facebook Pixel
North Detailing

Fine Line Painting Pen

North Detailing Fine Line Painting Pen - 0.5 mm

Steinsprutskader på bilen er dessverre ikke til å unngå fra tid til annen, med mindre bilen står parkert i garasjen. Heldigvis er det i de fleste tilfeller både billig og enkelt å reparere steinsprutskader selv og oppnå et godt resultat, og det beste av alt: dette er noe alle kan få til. Med North Detailing Fine Line Painting Pen er det superenkelt å fylle i lakk på steinsprutskader uten at du trenger å være redd for at lakken flyter utover et større område eller at du søler på resten av bilen. Fyll på lakk i beholderen og la nålen så vidt røre borti området du ønsker å fylle for å påføre en liten dråpe av gangen. Enklere blir det ikke!
149,-
Tilgjengelighet: På lager
Mer informasjon
ProduktnavnFine Line Painting Pen
ProdusentNorth Detailing

Før du går i gang med å fylle steinsprut er det viktig at bilen er ren, og at du har mulighet til å utføre jobben på en egnet plass innendørs.

Dersom det har begynt å danne seg rust i steinsprutskadene må dette fjernes først, enten ved bruk av en rustfjerner eller ved pussing dersom en rustfjerner ikke løser problemet. Det er naturligvis viktig å være veldig forsiktig og nøyaktig dersom du er nødt til å pusse bort rusten slik at du ikke skader lakken rundt.

Som siste steg før du legger lakk i steinsprutskadene må området renses med en alkoholbasert rens som ikke legger igjen produktrester for at lakken skal få god heft. Til dette kan vi anbefale Gtechniq sin Panel Wipe V2.

Vi anbefaler også å merke alle steinsprutskadene med en liten bit maskeringstape før du går i gang slik at de er enkle å finne og inspisere etter at du har lagt det første laget med lakk, og for å unngå å overse en steinsprut eller to.

Det er også viktig å lese seg opp på produktanvisningene på lakken du skal benytte før du går i gang.

Slik gjør du det:

 • Rist beholderen med lakk godt, og tilfør en liten mengde i beholderen på pennen.
 • Ha gjerne en liten bit av papp eller papir tilgjengelig, og "dypp" nålen på pennen noen ganger mot dette frem til pennen legger fra seg lakk.
 • Når du skal fylle lakk i steinsprutskadene lar du nålen på pennen forsiktig berøre området hvor du ønsker å påføre lakk, og pennen legger fra seg en liten mengde lakk uten søl. Det er ikke noe mål i seg selv å påføre så mye lakk som mulig, men sørg for at du får dekket hele steinsprutskaden.
 • Avhengig av hvor mye arbeid du ønsker å legge i det, kan det i noen tilfeller være aktuelt å la lakken tørke litt, og gå over en runde eller to til for å fylle i mer lakk dersom du ser at det er plass til mer lakk i steinsprutskadene.
 • Mellom hver runde med påføring og når du er helt ferdig er det viktig at du renser pennen med den integrerte nålen og en alkoholbasert rens slik at rester av lakk ikke tørker i pennen.

Husk at lakken må få god tid til å herde skikkelig før du tar bilen ut på veien igjen. I tillegg anbefaler vi å vente minst en ukes tid før bilen vaskes og en eventuell beskyttelse påføres. Sjekk produsentens anvisninger for mer nøyaktig informasjon om herdetid etc.

Spørsmål fra kunde
Ingen spørsmål enda, logg inn for å stille et spørsmål.
Anbefalte produkter
 1. Gtechniq

  C4 Permanent Trim Restorer
  Fra 399,-
 2. Rupes

  DA Trial Complete Kit
  Fra 3390,- Før 4190,-
 3. Poorboys World

  Natty's Paste Wax Red
  439,-
 4. North Detailing

  Foam Lance Pro

  Fra 592,- Før 749,-

  Til 1896,- Før 2398,-

 5. Interiørpakke
  990,- Før 1155,-
  Utsolgt
 6. SGCB

  Ultimate Tool Board Set
  1790,- Før 2049,-
 7. P&S Detail Products

  Brake Buster Acid Free Wheel Cleaner
  Fra 189,-