Facebook Pixel
North Detailing

Precision Touch-up Brushes - Set

North Detailing Precision Touch-up Brushes - Set

Har du vært uheldig å få en ripe i lakken er heldigvis dette noe som i mange tilfeller kan fikses på egenhånd. Utfordringen er ofte at det kan være vanskelig å påføre lakk presist nok med de medfølgende kostene som følger med når du kjøper lakk til bilen. Med North Detailing Precision Touch-up Brushes er det enkelt å påføre riktig mengde lakk med stor presisjon og oppnå et godt resultat. Kommer i sett med 3 børster i ulike lengder/tykkelser.
149,-
Tilgjengelighet: På lager
Mer informasjon
ProduktnavnPrecision Touch-up Brushes - Set
ProdusentNorth Detailing

Før du går i gang med å legge på lakk er det viktig at bilen er ren, og at du har mulighet til å utføre jobben på en egnet plass innendørs.

Dersom det har begynt å danne seg rust i ripene/steinsprutskadene må dette fjernes først, enten ved bruk av en rustfjerner eller ved pussing dersom en rustfjerner ikke løser problemet. Det er naturligvis viktig å være veldig forsiktig og nøyaktig dersom du er nødt til å pusse bort rusten slik at du ikke skader lakken rundt.

Som siste steg før du legger lakk i ripene/steinsprutskadene må området renses med en alkoholbasert rens som ikke legger igjen produktrester for at lakken skal få god heft. Til dette kan vi anbefale Gtechniq sin Panel Wipe V2.

Vi anbefaler også å merke alle ripene/steinsprutskadene med en liten bit maskeringstape før du går i gang slik at de er enkle å finne og inspisere etter at du har lagt det første laget med lakk, og for å unngå å overse en ripe/steinsprut eller to.

Det er også viktig å lese seg opp på produktanvisningene på lakken du skal benytte før du går i gang.

Slik gjør du det:

 • Rist beholderen med lakk godt, og tilfør en liten mengde lakk på penselen.
 • Når du skal fylle lakk i ripene/steinsprutskadene er det naturligvis viktig å bruke små forsiktige bevegelser, og unngå å få for mye lakk i ripene/steinsprutskadene.
 • Avhengig av hvor mye arbeid du ønsker å legge i det, kan det i noen tilfeller være aktuelt å la lakken tørke litt, og gå over en runde eller to til for å fylle i mer lakk dersom du ser at det er plass til mer lakk i ripen/steinsprutskaden.
 • Mellom hver runde med påføring og når du er helt ferdig er det viktig at du renser penselene slik at ikke lakken tørker i dem.

Husk at lakken må få god tid til å herde skikkelig før du tar bilen ut på veien igjen. I tillegg anbefaler vi å vente minst en ukes tid før bilen vaskes og en eventuell beskyttelse påføres. Sjekk produsentens anvisninger for mer nøyaktig informasjon om herdetid etc.

Spørsmål fra kunde
Ingen spørsmål enda, logg inn for å stille et spørsmål.
Anbefalte produkter
 1. Bilt-Hamber

  Touchless Snowfoam - 1L
  219,-
 2. Bilt-Hamber

  Double Speed-Wax
  359,-
 3. SGCB

  DA polisher Mini - 75mm
  2090,-
 4. North Detailing

  Premium Microfiber Coating Towel
  Fra 45,-
 5. Bilt-Hamber

  Surfex HD
  Fra 210,-
 6. SGCB

  Claymitt
  390,-
 7. Biemmedue

  EX40 M Rensemaskin
  7590,-
 8. Wowos

  Interior Finisher
  Fra 129,- Før 210,-