Facebook Pixel
North Detailing

SFX 160 mm Polishing Pad

North Detailing SFX 160 mm Polishing Pad

SFX Polishing Pads fra North Detailing er utviklet for å gi detailere og bilpleieentusiaster effektive poleringsputer av god kvalitet som leverer på både korrigeringsevne, finishegenskaper og ikke minst holdbarhet. Disse er beregnet for bruk sammen med oscillerende/DA maskiner, kommer i 3 ulike grovheter og finnes i et bredt utvalg av størrelser. Ved riktig bruk og vedlikehold har du her poleringsputer du kan ha glede av i lang tid fremover, og som gjør det enkelt å oppnå gode resultater på ulike lakktyper. Uten tvil de poleringsputene som gir mest for pengene i vårt sortiment. 

 • Passer til bakplate på 150mm
Fra 89,- Før 119,-
Tilgjengelighet: På lager

SFX serien er først og fremst utviklet for å gi brukerne effektive resultater, noe som er løst ved å gå for beste kvalitet på skum, men også ved å lage putene tynne slik at mest mulig kraft blir overført direkte fra maskinen til overflaten. Tykkere puter gir mer bevegelse i putene, noe som fører til at kraftoverføringen ikke blir like optimal som ved bruk av SFX Polishing Pads. Du oppnår dermed resultatene du er ute etter raskere enn med konvensjonelle poleringsputer.

Her er ingenting overlatt til tilfeldighetene med profesjonell utforming som er V-formet og avrundet for ekstra sikkerhet. I tillegg er dette solide og slitesterke poleringsputer med lang holdbarhet og med varmebestandig lim på borrelåsen. Anbefales!

Hvit = Cutting

Grønn = Medium

Gul = Finish

Mer informasjon
ProduktnavnSFX 160 mm Polishing Pad
ProdusentNorth Detailing
Størrelse160 mm
Spørsmål fra kunde
Ingen spørsmål enda, logg inn for å stille et spørsmål.
Tilbehør
Anbefalte produkter
 1. Gtechniq

  HALO Flexible Film Coating
  Fra 849,-
 2. Poka Premium

  Flaskehylle 80 cm
  890,-
 3. Collinite

  Liquid Insulator Wax #845
  369,-
 4. Rupes

  Bigfoot LHR 75E Mini - Lux Kit
  6390,- Før 7890,-
 5. Rupes

  180 mm DA High Performance Pad
  Fra 159,- Før 199,-
 6. Gtechniq

  G1 ClearVision Smart Glass
  Fra 199,-