Facebook Pixel
North Detailing

SFX Nano 65 mm Polishing Pad

North Detailing SFX Nano 65 mm Polishing Pad

SFX Polishing Pads fra North Detailing er utviklet for å gi detailere og bilpleieentusiaster effektive poleringsputer av god kvalitet som leverer på både korrigeringsevne, finishegenskaper og ikke minst holdbarhet. Disse er beregnet for bruk sammen med oscillerende/DA maskiner, kommer i 3 ulike grovheter og finnes i et bredt utvalg av størrelser. Ved riktig bruk og vedlikehold har du her poleringsputer du kan ha glede av i lang tid fremover, og som gjør det enkelt å oppnå gode resultater på ulike lakktyper. Uten tvil de poleringsputene som gir mest for pengene i vårt sortiment. 

 • Passer til bakplate på 50mm
Fra 65,-
Tilgjengelighet: På lager

SFX serien er først og fremst utviklet for å gi brukerne effektive resultater, noe som er løst ved å gå for beste kvalitet på skum, men også ved å lage putene tynne slik at mest mulig kraft blir overført direkte fra maskinen til overflaten. Tykkere puter gir mer bevegelse i putene, noe som fører til at kraftoverføringen ikke blir like optimal som ved bruk av SFX Polishing Pads. Du oppnår dermed resultatene du er ute etter raskere enn med konvensjonelle poleringsputer.

Her er ingenting overlatt til tilfeldighetene med profesjonell utforming som er V-formet og avrundet for ekstra sikkerhet. I tillegg er dette solide og slitesterke poleringsputer med lang holdbarhet og med varmebestandig lim på borrelåsen. Anbefales!

Hvit = Cutting

Grønn = Medium

Gul = Finish

Mer informasjon
ProduktnavnSFX Nano 65 mm Polishing Pad
ProdusentNorth Detailing
Størrelse65 mm
Spørsmål fra kunde
Ingen spørsmål enda, logg inn for å stille et spørsmål.
Tilbehør
Anbefalte produkter
 1. Bilt-Hamber

  Touch-Less Snowfoam - 1L
  219,-
 2. SGCB

  Sprayflaske - 800ml
  Fra 45,-
 3. GYEON

  Q²M Prep
  Fra 189,-
 4. Koch Chemie

  Felgenblitz
  Fra 890,-
 5. Labocosmetica

  SIDERO - Iron Remover
  Fra 229,-
 6. Gtechniq

  Ceramic GWash
  Fra 349,-
 7. Soft 99

  Fusso Coat Dark og Ultra Glaco - Bundle
  449,- Før 678,-
 8. NexPTG

  Lakkdybdemåler Professional
  2090,-