Facebook Pixel
P&S Detail Products

Absolute Rinseless Wash

P&S Absolute Rinseless Wash

Absolute Rinseless Wash lar deg vaske bilen når og hvor som helst, uten høytrykkspyler/hageslange og med minimal bruk av vann. Det unike ved denne er at den løser opp og kapsler inn smusset som sitter på bilen slik at det blir dratt med i vaskehansken, men uten å etterlate stygge vaskeriper. Perfekt for deg som har behov for å vaske bilen så skånsomt som mulig på farten, på et biltreff eller har begrenset tilgang på vann. Kan også brukes til interiør og som clay lube.

Fra 255,- Før 329,-
Tilgjengelighet: På lager

P&S Absolute Rinseless Wash er designet for å gjøre det mulig å vaske bilen så skånsomt som mulig i de tilfellene hvor du ikke har tilgang på høytrykkspyler eller hageslange, eller har begrenset tilgang på vann. Dette er i utgangspunktet sjeldent et problem her hjemme, men mer vanlig enkelte plasser i USA hvor P&S Detail Products holder til.

 

Når det er sagt, så har Absolute Rinseless Wash absolutt sine bruksområder her hjemme også. F.eks. for deg som driver med mobil detailing og har begrenset tilgang på vann, eller for deg som ønsker å gi bilen en rask vask på et biltreff eller på campingplassen etter en lang dag på veien.

 

Bor du i leilighet uten mulighet for å vaske bilen hjemme, kan du f.eks. ta en tur innom nærmeste selvvaskeannlegg for å spyle bort det verste smusset fra bilen, og ta berøringsvasken hjemme med Absolute Rinseless Wash.

 

Det unike ved Absolute Rinseless Wash er at den effektivt løser opp smusset som sitter på bilen, skaper god glid, og sørger for å kapsle inne smusset slik at sjansen for stygge vaskeriper minimeres. Etter vask etterlater den en ren og glatt overflate.

 

Denne er på ingen måte tenkt som en erstatning av en tradisjonell vask med skikkelig forvask, berøringsvask og avspyling, men som et supplement som fint kan brukes dersom man har behov for en enkel vask.

 

En annen fin ting ved Absolute Rinseless Wash er at den også kan brukes til vask av interiør, glass og som clay lube. Trygg å bruke på alle utvendige og innvendige overflater som lakk, keramiske lakkforseglinger, PPF folie, ulakkert plastikk, felger, skinn og tekstil. Et solid alt-i-ett produkt med andre ord!

 

Anbefalte bruksområder

 • Enkel vedlikeholdsvask på sommerstid når det hovedsakelig er lett støv og pollen som sitter på bilen.
 • For deg som ikke har tilgang på høytrykkspyler/hageslange eller har begrenset tilgang på vann.
 • For deg som ikke ønsker å investere i mye utstyr og kjemi, og kun ønsker en rask og enkel bilvask.
 • Til bruk som claylube.

 

Dersom bilen er veldig skitten, full av sand, gjørme, støv etc., og du ikke kan huske når du vasket bilen sist, anbefaler vi at du gir bilen en god forvask med avspyling før du berøringsvasker den.

Mer informasjon
ProduktnavnAbsolute Rinseless Wash
ProdusentP&S Detail Products
 • Produktet skal blandes ut i en bøtte med vann, og da aller helst i en bøtte med rist i bunnen som sørger for at smuss blir liggende i bunnen av bøtten.
 • Anbefalt blandingsforhold til vask av eksteriør er 1:256. Det vil si ca. 4 korker med produkt til 15 liter vann.
 • Bruk din favorittvaskehanske eller svamp, dypp den i bøtten og vri ut vann slik at det så vidt renner litt fra vaskehansken.
 • Start fra toppen av bilen og vask et panel eller to av gangen før du tørker av med et tørkehåndkle eller en god microfiberklut. Husk å skylle vaskehansken ofte.

Tips: Spray gjerne litt ferdigblandet produkt på bilen som får virke litt før du starter berøringsvasken dersom du ønsker å gjøre vasken enda litt mer skånsom.

 

Andre blandingsforhold:

Til bruk som quick detailer 1:64

Til bruk som clay lube: 1:128

Til rens av glass og/eller interiør: 1:256

Fare

  • H318 - Gir alvorlig øyeskade
  • H410 - Meget giftig, med langtidsvirkning, for liv i vann

Datablad - P&S Absolute Rinseless Wash

Spørsmål fra kunde
Ingen spørsmål enda, logg inn for å stille et spørsmål.
Tilbehør
Anbefalte produkter
 1. N09

  White Latex Gloves
  59,-
 2. Labocosmetica

  SÈMPER - Shampoo Neutral
  Fra 79,- Før 99,-
 3. North Detailing

  Car Foam
  Fra 7500,- Før 12490,-
 4. GYEON

  Q² Syncro lakkforsegling
  Fra 1690,-
 5. Wowos

  Interior Finisher
  Fra 129,- Før 210,-
 6. North Detailing

  Microfiber Buffing Towel
  Fra 35,-
 7. Kwazar

  Venus Super HD Solvent 1,5 l
  279,- Før 349,-