Facebook Pixel
Swissvax

Autobahn - PTFE Felgvoks

Swissvax Autobahn - PTFE Felgvoks

Swissvax Autobahn felgvoks fremhever overflaten på alle typer felger med en fin glans og hjelper til med å beskytte felgene mot bremsestøv og annen forurensing. Bremsestøv, veisalt, vinterkjemikalier og annen forurensing klarer ikke trenge gjennom det beskyttende og varmebestandige carnaubavokslaget som er beriket med PTFE (Teflon).
Fra 499,-
Tilgjengelighet: På lager

Som navnet avslører ble Swissvax Autobahn utviklet for tyske kunder som kjørte raske biler med aluminium eller magnesiumsfelger på Autobahn i hastigheter opp mot 300 km i timen, samt i Sveits på vinterstid med hard veisalting. I tillegg var det også et behov hos de kundene som ofte kjørte racing på bane.

PTFE har en eksepsjonell motstand mot kjemikalier og innehar nyttige styrkeegenskaper ved kryogeniske temperaturer fra 280 ºC løpende arbeidstemperaturer. Dets friksjonskoeffisient er lavere enn noe annet material. Takket være sin utmerkede motstand mot både høye temperaturer og kjemikalier, samt dets eksepsjonelt lave friksjonskoeffisient er PTFE en perfekt ingrediens i en innovative og kraftfull felgvoks som bade gir meget god glans (carnauba) og langtidsbeskyttelse (PTFE). Påføring av Autobahn felgvoks vil drastisk redusere tiden du bruker på å holde dine felger rene. 

Swissvax Autobahn felgvoks er trygg å bruke på aluminium, polert aluminium, magnesium, klarlakk og lakkerte felger. Den skal påføres med svar påføringspute etter nøye forberedelse av Cleaner Fluid.

En boks med voks inneholdende 50 ml er nok til ca 20 felger og vi anbefaler at du vokser felgene dine hver 3-6 måned for å ha de i best mulig stand.

 • Carnaubavoks forsterket med PTFE spesielt utviklet for pleie og beskyttelse av felger. 
 • Gir en meget pen glans og langtidsbeskyttelse for dine felger ved å avstøte seg bremsestøv og annen forurensing. 
 • Minimerer tiden det tar å vaske og holde felgene pene grunnet "non-stick" effekten. 
 • Trygg å bruke på aluminium, polert aluminium, magnesium, klarlakk og lakkerte felger.
Mer informasjon
ProduktnavnAutobahn - PTFE Felgvoks
ProdusentSwissvax
Spørsmål fra kunde
Ingen spørsmål enda, logg inn for å stille et spørsmål.
Anbefalte produkter
 1. Autobrite

  MagiFoam
  Fra 199,-
 2. K2 Pro Detailing

  Lamp Protect
  79,-
 3. North Detailing

  Soft Leather Brush
  59,-
 4. Rupes

  Bigfoot LH 19E Roterende Deluxe Kit
  7490,- Før 8790,-
 5. Scangrip

  Multimatch 3
  4890,-
 6. Scangrip

  Sunmatch 3
  2390,-
 7. SGCB

  Inspection LED Bar
  990,-
 8. DA-8 Poleringspakke
  2390,- Før 3248,-