Facebook Pixel
Gtechniq

Glass Coating Kit

Gtechniq Glass Coating Kit

Komplett sett med alt du trenger for å rengjøre og forsegle glass. Med en glassforsegling vil du oppleve at vann og smuss lettere preller av ruten, og en rute som er mye enklere å holde ren. Her får du den mest holdbare glassforseglingen fra Gtechniq med en holdbarhet på opp til 2 år/30 000 km, og alt du trenger for å dyprengjøre ruten og påføre forseglingen.

659,-
Tilgjengelighet: På lager

Pakken inneholder:

 

Gtechniq G6 Perfect Glass (500ml)

Kraftig alkoholbasert glassrens som løser de tøffe jobbene uten å legge igjen skjolder. Fordunster raskt og gjør det enkelt å oppnå et godt resultat.

 

Gtechniq G4 Nanotech Glass Polish (100ml)

Vannbasert polish/dyprengjører til glass. Riper ikke opp glasset, men sliper bort alle hardtsittende forurensninger som sitter på ruten (f.eks. water spots) og etterlater en helt ren finish som sikrer god heft for forseglingen. Kan også brukes med poleringsmaskin og en medium pute. NB! Vask over ruten på nytt med G6 Perfect Glass etter bruk av G4 Nanotech Glass Polish.

 

Gtechniq G1 Clearvision Smart Glass (15 ml)

G1 Clearvision Smart Glass er uten tvil Gtechniq sitt flaggskip når det kommer til glassforsegling! Denne byr på avprellingsegenskaper, en rute som holder seg ren lengre, og ikke minst en rute som er enklere å rengjøre når det er tid for det. G1 Clearvision Smart Glass binder seg kjemisk til glasset, og gir en holdbarhet på opp til 2 år/30 000 km.

 

MF1 ZeroR Microfibre Buff Cloth (2 stk)

Myk microfiberklut som er spesielt egnet til å buffe produktrester/overskytende produkt fra ømfintlige høyglansoverflater. Størrelse: 40x40 cm. Vekt: 300GSM.

 

MF5 Power Glass Cloth

Glassklut til bruk på alt av glass med fiskeskjellmønster for å sikre at alt av smuss blir dratt med bort fra overflaten. Størrelse: 40x40 cm.

 

AP3 Soft Foam Applicator Pad

Skumapplikator til bruk sammen med Gtechniq G4 Nanotech Glass Polish for å dyprengjøre ruten. Kan vaskes og brukes på nytt. Diameter på 10 cm.

 

Mer informasjon
ProduktnavnGlass Coating Kit
Antall per kartong8
ProdusentGtechniq

Slik påfører du G1 Clearvision Smart Glass

 • Sørg for at du jobber i et godt ventilert område utenfor direkte sollys. Temperaturen skal være over 5 grader.
 • Bruk hansker.
 • Rens alle rutene du skal forsegle med G6 Perfect Glass og  MF5 Power Glass Cloth.
 • For best resultat anbefaler vi å maskinpolere ruten med Gtechniq G4 Nanotech Glass Polish og en medium pute. Alternativt polerer du ruten med den medfølgende skumapplikatoren og G4 Nanotech Glass Polish.
 • Før påføring av forseglingen rengjøres ruten igjen med G6 Pefect Glass og en MF5 Microfiber Glass Cloth. Gjenta helt til ruten er helt fri for produktrester.
 • Rist flasken godt.
 • På front- og bakrute anbefaler vi å legge 3 lag med forsegling, mens på siderutene holder det med 1 lag.
 • Drypp noen dråper med forsegling på applikatoren (sørg for at den er godt fuktet) og påfør på ruten med sirkelbevegelser. La forseglingen ligge på i 5 minutter.
 • Bruk en ny applikator og påfør enda en gang oppå det første laget, men denne gangen med rette sideveis bevegelser. La forseglingen ligger på i enda 5 minutter. Bruk en ny applikator og legg på det tredje laget, men denne gangen med rette vertikale bevegelser. La produktet ligger i 15 minutter.
 • Fjern produktrester med G2 Residue Remover (medfølger). Påfør dette på den siste applikatoren og påfør på et lite område av gangen. Tørk deretter av med en Gtechniq MF1 microfiberklut umiddelbart etterpå.
 • Til slutt renser du viskerbladene med Gtechniq G6 Perfect Glass og en microfiberklut.
 • Vi anbefaler at du også påfører et lag med forsegling på viskerbladene uten å tørke bort overflødig produkt. Dersom viskerbladene er gamle/slitte anbefaler vi å bytte dem ut først.
 • La bilen stå tørt i minimum 12 timer etter påføring. Vi anbefaler å vente 14 dager før du utsetter forseglingen for vaskekjemi.
 • I noen tilfeller kan du oppleve at vindusviskerne "hopper". Dette vil i 90% av tilfellene avta etter ca. 2 uker.
Spørsmål fra kunde
Ingen spørsmål enda, logg inn for å stille et spørsmål.
Anbefalte produkter
 1. Koch Chemie

  Alcaline Wheel Cleaner - 5 L
  729,-
 2. North Detailing

  Edgeless Purple Wax Towel
  75,-
 3. Poorboys World

  Natty's Paste Wax
  199,- Før 419,-
 4. Black Mamba

  Nitrilhansker
  Fra 349,-
 5. Koch Chemie

  Teerwäsche A
  Fra 175,-
 6. MTM Hydro

  Matteklype
  790,-
 7. Poka Premium

  Foam Lance oppheng
  199,-
 8. Gtechniq

  Detailer Bag
  990,-