Facebook Pixel
Gtechniq

Wheel Coating Kit

Gtechniq Wheel Coating Kit

Sett med alt du trenger for å forsegle felgene med en av de mest holdbare felgforseglingene på markedet. Med forseglede felger unngår du at smuss og bremsestøv får ordentlig feste, og du vil oppleve at felgene er mye enklere å holde rene. C5 Wheel Armour gir en holdbarhet på opp til 2 år, og er utviklet for å tåle temperaturer opp til 600 ℃, noe som også gjør den godt egnet til bruk på calipere og endestuss på eksospotten.

875,-
Tilgjengelighet: På lager

Pakken inneholder:

 

Gtechniq Panel Wipe (250 ml)

Kraftig alkoholbasert rens som brukes som siste steg før påføring av lakkforseglinger eller voks. Denne fjerner eventuelle produktrester og oljer etter polering, og sørger for at forseglingen god heft.

 

Gtechniq C5 Wheel Armour (30 ml)

Meget holdbar forsegling til felger med gode avprellingsegenskaper som sørger for at smuss og bremsestøv ikke fester seg, og at felgene dermed blir mye lettere å holde rene i lang tid fremover. Opp til 2 års holdbarhet avhengig av kjørelengde og vedlikehold. Fungerer utmerket på både blanke, matte og sateng finisher. C5 Wheel Armour er utviklet for å tåle temperaturer opp til 600 ℃, og egner seg derfor også til bruk på bremsecalipere og endestuss på eksospotten.

 

MF1 ZeroR Microfibre Buff Cloth (3 stk)

Myk microfiberklut som er spesielt egnet til å buffe produktrester/overskytende produkt fra ømfintlige høyglansoverflater. Størrelse: 40x40 cm. Vekt: 300GSM.

 

Mer informasjon
ProduktnavnWheel Coating Kit
Antall per kartong8
ProdusentGtechniq

Slik påfører du C5 Wheel Armour

 • Før påføring må felgene være rene og helt fri for forurensninger som smuss, fett, olje, metallpartikler etc.
 • Bruk Gtechniq Panel Wipe som siste trinn før påføring. Dette sørger for at eventuelle produktrester fjernes fra felgen, og at forseglingen får best mulig heft.
 • Rist flasken godt før påføring, og bruk hansker.
 • Drypp noen dråper med produkt i den medfølgende applikatoren og påfør forseglingen på felgen. Ikke påfør på mer en halve felgen om gangen.
 • Når produktet er påført på overflaten, tørk av innen 30-60 sekunder med en microfiberklut. Sørg for å få bort alle overflødige produktrester.
 • Gjenta prosessen på alle felgene.
 • La forseglingen herde innendørs i minimum 12 timer. Vi anbefaler å vente 14 dager før du bruker vaskekjemi etter påføring.
Spørsmål fra kunde
Ingen spørsmål enda, logg inn for å stille et spørsmål.
Anbefalte produkter
 1. N09

  White Latex Gloves
  59,-
 2. North Detailing

  Niagara - Heavy Cut
  Fra 229,-
 3. N09

  Side Bucket
  Fra 189,-
 4. North Detailing

  Deluxe Microfiber Drying Towel
  279,-
 5. SGCB

  Sprayflaske - 800ml
  Fra 45,-
 6. North Detailing

  Microfiber Buffing Towel
  Fra 35,-
 7. Poorboys World

  Natty's Paste Wax
  199,- Før 419,-