Facebook Pixel
GYEON

Q² Mohs EVO Lakkforsegling

Gyeon Q² Mohs EVO Lakkforsegling

Ny og forbedret versjon av den legendariske Q2 Mohs forseglingen! Med fokus på økt brukervennlighet, økt holdbarhet og ikke minst bedre beskyttelsesegenskaper er denne et naturlig valg for deg som ønsker en godt beskyttet bil som er enklere å holde ren. Sammenlignet med sin forgjenger byr Q2 Mohs EVO på mer enn dobbel holdbarhet ved påføring i ett lag, samtidig som den er enklere å påføre!
Fra 890,-
Tilgjengelighet: På lager

Gyeon Q2 Mohs EVO er en quartzbasert lakkforsegling som binder seg kjemisk til lakken, og som etter påføring og herding danner en meget tynn, men hard hinne som beskytter lakken mot forurensninger som insektrester, fuglebæsj, salt og annet smuss du møter langs veien. I tillegg til dette beskytter den mot UV-stråling, falming, oksidering, og vil også gi en viss beskyttelse mot de minste ripene.

 

Beskytter du bilen med denne forseglingen kan du naturligvis også se frem til en bil som er lettere å holde ren i lang tid fremover takket være svært gode avprellingsegenskaper som sørger for at smuss ikke får godt feste på lakken. Forseglingen har god bestandighet mot vaskekjemi, og vil også øke glansen og dybden i lakken.

 

I motsetning til sin forgjenger, trenger denne i utgangspunktet kun å legges i ett lag, men kan også påføres i to lag for økt holdbarhet.

 

Forbruk: 15-25 ml per bil (1 lag)

PH-toleranse: 2-11

Varighet: Opp til 36 mnd. / 40 000 km (1 lag), Opp til 48 mnd. / 50 000 km (2 lag)

 

 

I esken:

Gyeon Q2 Mohs EVO

Gyeon Q2M Coating Applicator

Gyeon Q2M Cure 100 ml (vedlikeholdsvoks)

Instruksjoner

 

Mer informasjon
ProduktnavnQ² Mohs EVO Lakkforsegling
ProdusentGYEON

For best mulig resultat og holdbarhet er det viktig at bilen er helt ren, polert og renset med en wipedown som f.eks. Gyeon Q2M Prep før påføring. Dette er for å bli kvitt alle produktrester/oljer etter poleringen slik at forseglingen får god heft, og ikke minst for at bilen skal se best mulig ut før lakken forsegles.

 

Vi anbefaler å påføre produktet innendørs på avkjølte paneler. Dersom du skal du gjøre det utendørs er det viktig å unngå sollys, varme paneler og regn. Anbefalt temperatur for påføring er mellom 15 og 25 grader celsius.

 

Start med å fukte påføringsputen godt med Gyeon Q2 Mohs EVO (husk å riste flasken først) og fordel produktet jevnt over ett panel av gangen. Bruk overlappende bevegelser slik at du er sikker på at hele panelet er dekket. Vi anbefaler ikke å jobbe på større overflate enn dette av gangen. Det er viktig å jobbe systematisk slik at du har full kontroll på hvor produktet er påført og ikke. Ved høy temperatur eller luftfuktighet kan paneler deles opp i mindre seksjoner under påføringen.

 

Når du har påført produktet på et av panelene finner du frem en microfiberklut som er egnet til å tørke bort lakkforsegling med (f.eks. North Detailing Premium Microfiber Coating Towel) og tørker bort overskytende produkt så fort som mulig. Produktet skal ikke tørke på lakken, og skal tørkes bort mens det fortsatt er fuktig. Sørg for at du har fått bort alt av overskytende produkt, og inspiser deretter arbeidsområdet med en god lykt (helst en detailinglykt) for å være sikker på at alle produktrester er borte og at finishen er fin.

 

Gyeon Q2 Mohs EVO trenger i utgangspunktet bare å påføres i ett lag, men kan også påføres i 2 lag for økt holdbarhet. Dersom du skal påføre et lag nummer to må du vente minimum én time etter at du påførte det første laget.

 

Når bilen er ferdig behandlet må den stå tørt og utenfor sollys i minimum 12 timer mens lakkforseglingen herder. Det tar ca. 14 dager før lakkforseglingen er ferdig herdet, og i denne perioden bør ikke bilen vaskes med vaskekjemi.

Spørsmål fra kunde
Ingen spørsmål enda, logg inn for å stille et spørsmål.
Anbefalte produkter
 1. GYEON

  Q²M Clay Mild
  199,-
 2. Poka Premium

  Hjulstativ
  2990,-
 3. Rupes

  DA Trial Complete Kit
  Fra 3390,- Før 4190,-
 4. Rupes

  DA Coarse poleringsmiddel
  Fra 319,-
 5. Rupes

  Blue Wool Pad Coarse
  Fra 159,-
 6. Gtechniq

  Ceramic GWash
  Fra 349,-
 7. North Detailing

  Car Foam
  Fra 7500,- Før 12490,-