Facebook Pixel
Gtechniq

HALOv2 Flexible Film Coating

Gtechniq HALOv2 Flexible Film Coating

HALOv2 Flexible Film Coating er et soleklart valg for deg som ønsker mest mulig ut av PPF/folie/vinyl beskyttelsen du har på bilen din! Et lag med HALOv2 sørger for god beskyttelse mot UV stråler/falming, flekker og gir gode avprellingsegenskaper og en bil som er enklere å holde ren. Forseglingen binder seg kjemisk til overflaten og legger igjen en holdbar, tett og hydrofob hinne som varer i opp til to år. Trenger kun å påføres i ett lag, og egner seg til blanke, matte og sateng finisher. Fungerer også fint på selvhelende folie.

Fra 990,-
Tilgjengelighet: På lager

I esken

 • 30 ml eller 50 ml HALOv2 Flexible Film Coating
 • Nitrilhansker
 • AP2 Ultra Soft Foam Filled Applicator
 • Instruksjoner
 • Gtechniq window sticker

 

Mer informasjon
ProduktnavnHALOv2 Flexible Film Coating
ProdusentGtechniq

Påføring av HALOv2 skal gjøres innendørs, og bilen må kunne stå inne i minimum 12 timer etter påføring. Godt lys og riktig utstyr er essensielt for et godt resultat.

 

Med mindre folien er helt ny er det viktig at bilen/folien rengjøres grundig før påføring, slik at forurensninger som asfaltflekker, metallpartikler og generelt smuss fjernes. Gtechniq anbefaler rengjøring med Gtechniq W5 Citrus All Purpose Cleaner og Gtechniq W6 Iron and General Fallout Remover.

 

Som siste steg før påføring (også på ny folie) anbefaler Gtechniq å rense overflaten med en 30% løsning av isopropyl (IPA). Spray dette i en Gtechniq MF1 ZeroR Microfibre Buff Cloth og tørk av overflaten som skal forsegles. Dette vil fjerne eventuelle fingermerker og andre forurensninger slik at forseglingen får best mulig heft.

 

Påføring

 • Rist flasken godt og bruk hansker.
 • Påfør produktet jevnt i den medfølgende applikatoren (eller din favoritt applikator).
 • Påfør på bilen med overlappende bevegelser i et felt på ca. 60 cm x 60 cm av gangen.
 • Tørk bort overskytende produkt med en Gtechniq MF1 ZeroR Microfibre Buff Cloth. Alltid tørk over et litt større felt enn der du har påført forseglingen, og jobb deg fra ytterkanten og inn mot midten av feltet for å være sikker på at du får bort alle rester.
 • Ta en siste sjekk over området i godt lys, og ha en ren Gtechniq MF1 ZeroR Microfibre Buff Cloth tilgjengelig for å tørke bort eventuelle rester du ikke fikk med deg på første tørket.
 • Gjenta prosessen over på nye områder frem til du har vært rundt hele bilen.

 

Uåpnede flasker med HALOv2 har en holdbarhet på ca. 12 måneder, mens åpnede flasker har en holdbarhet på ca. 3 måneder. Lagres på et kjølig og tørt sted utenfor sollys.

 

Unngå at produktet kommer i kontakt med lakk, ulakkert plastikk eller gummi. Bruk maskeringstape om nødvendig for å unngå dette under påføring.

Fare

 • H304 - Kan være dødelig ved svelging om det kommer ned i luftveiene.

Datablad - Gtechniq - HALOv2 Flexible Film Coating

Spørsmål fra kunde
Ingen spørsmål enda, logg inn for å stille et spørsmål.
Anbefalte produkter
 1. North Detailing

  Detailing Brush Large
  39,-
 2. Scangrip

  Diffusor Lysspreder - Multimatch 8
  175,- Før 290,-
 3. Oscillerende Poleringspakke 140 mm
  1390,- Før 1749,-
 4. P-A

  Skumkanon

  Fra 490,- Før 790,-

  Til 1453,- Før 2346,-

 5. Gtechniq

  MF5 Power Glass Cloth
  85,-
 6. North Detailing

  Detailing Brush Medium
  35,-
 7. Koch Chemie

  Autoshampoo
  199,-
 8. North Detailing

  Iguazu - Medium Cut
  Fra 219,-