Facebook Pixel
GYEON

Q² One EVO Lakkforsegling

Gyeon Q² One EVO Lakkforsegling

Størrelse: 30 ml

Gyeon Q2 One EVO er lakkforseglingen for deg som ønsker en forsegling som påføres like enkelt som en voks, men som har holdbarheten og motstandsdyktigheten til en coating. Den oppdaterte EVO versjonen leverer 50% bedre holdbarhet sammenliknet med forrige versjon, og er enda mer motstandsdyktig mot vaskekjemi. Etter påføring kan du se frem til en blank og godt beskyttet bil med gode avprellingsegenskaper som er enkel å holde ren. En fin forsegling for deg som skal forsegle bilen for første gang, eller bare ønsker et produkt som er enkelt i bruk!

649,-
Tilgjengelighet: På lager
Forbruk: 25 - 30 ml per bil Motstandsdyktig mot vaskekjemi med pH-verdi mellom 2 og 11. Holdbarhet opp til 24 måneder/ 25 000 km.
Mer informasjon
ProduktnavnQ² One EVO Lakkforsegling
ProdusentGYEON
Størrelse30 ml

Før påføring av lakkforsegling er det viktig at bilen er grundig rengjort og fri for alle forurensninger. Vi anbefaler at lakken maskinpoleres før påføring slik at finishen er optimal når lakken forsegles.

 

Gyeon Q2 One EVO kan påføres utendørs i temperaturer mellom 15℃ og 25℃ på avkjølte paneler og utenfor direkte sollys. Regn må naturligvis også unngås under påføring. Vi anbefaler derfor som utgangspunkt å påføre forsegling innendørs, eller i det minste under tak.

 

Det er også viktig å ha godt lys tilgjengelig under påføringen slik at du kan inspisere lakken jevnlig for å være helt sikker på at du får med deg alle produktrester.

 

Husk å ha rikelig med gode mikrofiberkluter tilgjengelig til buffing av forseglingen. Det er ikke her du bør prøve å spare en hundrelapp eller tre da gode mikrofiberkluter er helt essensielt for at resultatet skal bli bra. Det er veldig kjedelig å være ferdig med 3/4 av bilen for så å innse at du ikke har nok kluter.

 

Bruk en wipedown som f.eks. Gyeon Q2M Prep som siste steg før påføring for å sikre at lakken er helt ren og at forseglingen får god heft.

 

Påføring

 1. Rist flasken godt før bruk og påfør produktet i den medfølgende applikatoren (eller en annen applikator om du foretrekker det).
 2. Påfør et tykt lag med forsegling på et avgrenset område (maks 50x50 cm) og sørg for at forseglingen blir jevnt fordelt over hele området.
 3. Tørk bort overskytende produkt med en ren og tørr mikrofiberklut.
 4. Bruk en ny, ren og tørr mikrofiberklut og tørk over området enda en gang for å være helt sikker på at alle produktrester er borte.
 5. Gjenta prosessen rundt hele bilen.

 

NB! Produktet kan ligge på overflaten i opp til 10 minutter før du tørker bort overskytende produkt, men dette avhenger av temperatur og luftfuktighet. Dersom du har lite erfaring med lakkforsegling fra før anbefaler vi at du tørker bort overskytende produkt umiddelbart etter påføring.

 

Etter påføring må bilen stå tørt i minimum 12 timer for at forseglingen skal herde skikkelig. Etter dette kan den kjøres på veien og forseglingen tåler regn. Vent 14 dager etter påføring før du bruker vaskekjemi på bilen.

 

Bruk Q2M Cure som vedlikeholdsprodukt etter vask.

 

Q2 One EVO kan toppes med Q2 Cancoat EVO én time etter at forseglingen er påført. Q2 One EVO kan toppes med Q2 Wax etter den første vasken.

Spørsmål fra kunde
Ingen spørsmål enda, logg inn for å stille et spørsmål.
Tilbehør
Anbefalte produkter
 1. Menzerna

  One-Step Polish 3-in-1
  Utsolgt
 2. GYEON

  Q²M WetCoat NEW
  Fra 179,-
 3. GYEON

  Q²M Bathe+
  Fra 229,-
 4. North Detailing

  Car Wash Glacier
  159,-
 5. GYEON

  Q²M APC
  189,-
 6. Bilt-Hamber

  Korrosol
  Fra 319,-
 7. Koch Chemie

  Alcaline Wheel Cleaner - 5 L
  729,-