Facebook Pixel
GYEON

Q² Trim - Plastfornyer

Gyeon Q² Trim - Plastfornyer

Størrelse: 30 ml
Gyeon Q² Trim er en avansert quartzbasert forsegling som er formulert for å beskytte ytre plastdetaljer mot UV-stråling og oksidasjon. Den unike formelen gir i tillegg fornyet liv til oksidert plast, samtidig som den gir lang beskyttelse.
490,-
Tilgjengelighet: På lager

Q² Trim er laget i Sør-Korea og er utviklet på det aller siste innen silisium (SI) teknologi som danner en film av siloksan polymerer som fører til at et fullt krystallisert Si02 belegg binder seg på molekylært nivå til plastdetaljer. I motsetning til andre nanobaserte forseglinger inneholder den ikke alkohol, noe som fører til at påføringen blir mye enklere.

Som et resultat av det høye Si02 innholdet blir den også svært vann- og smussavstøtende. Ikke bare ser det bra ut med vannavprellende egenskaper, men det gir også fordeler som at skitt og smuss ikke fester seg til plasten på samme måte slik at plasten blir enklere å holde ren samt å det naturlige utseende. Holdbarhet på inntil 12 måneder.

Leveres i sett med følgende innhold:
GYEON Q2 Trim 30 ml
GYEON Applicator Set
Bruksanvisning

Mer informasjon
ProduktnavnQ² Trim - Plastfornyer
ProdusentGYEON
Størrelse30 ml

Fare

Kan være dødelig ved svelging og hvis det kommer inn i luftveiene. Forårsaker hudirritasjon. Forårsaker alvorlig øyenirritasjon. Antatt å skade det ufødte barnet. Kan skade organer gjennom forlenger eller gjentatt utsettelse. Skadelig for vannliv med langtidsvirkninger.

Hvis det er nødvendig å kontakte lege, sørg for at produktbeholderen eller merkelappen er lett tilgjengelig. Oppbevares utilgjengelig for barn. Oppnå spesialinstrukser før bruk. Unngå innånding av sprøytetåke.

Ved svelging: Kontakt umiddelbart et giftinformasjonssenter/en lege. HVIS utsatt eller bekymret: ta kontakt med lege. IKKE få den forulykkede til å kaste opp.

Avhending i samsvar med gjeldende forskrifter.

 

Gyeon Trim - sikkerhetsdatablad

Spørsmål fra kunde
Ingen spørsmål enda, logg inn for å stille et spørsmål.
Anbefalte produkter
 1. SGCB

  Microfiber Wheel Brush Kit
  390,- Før 490,-
 2. Wowos

  Interior Finisher
  Fra 210,-
 3. Rupes

  DA Coarse poleringsmiddel
  Fra 249,- Før 319,-
 4. GYEON

  Q²M Clay Mild
  199,-
 5. SGCB

  Detail Brush - Sett
  199,-
 6. Oscillerende Poleringspakke 140 mm
  1390,- Før 1749,-
 7. Biemmedue

  SP30 Tørr- og våtstøvsuger
  3990,-
 8. Rupes

  180 mm DA High Performance Pad
  Fra 199,-