Facebook Pixel
GYEON

Q² Trim - Plastfornyer

Gyeon Q² Trim - Plastfornyer

Størrelse: 30 ml
Gyeon Q² Trim er en avansert quartzbasert forsegling som er formulert for å beskytte ytre plastdetaljer mot UV-stråling og oksidasjon. Den unike formelen gir i tillegg fornyet liv til oksidert plast, samtidig som den gir lang beskyttelse.

Produktet er ikke på lager

490,-
Tilgjengelighet: Utsolgt

Q² Trim er laget i Sør-Korea og er utviklet på det aller siste innen silisium (SI) teknologi som danner en film av siloksan polymerer som fører til at et fullt krystallisert Si02 belegg binder seg på molekylært nivå til plastdetaljer. I motsetning til andre nanobaserte forseglinger inneholder den ikke alkohol, noe som fører til at påføringen blir mye enklere.

Som et resultat av det høye Si02 innholdet blir den også svært vann- og smussavstøtende. Ikke bare ser det bra ut med vannavprellende egenskaper, men det gir også fordeler som at skitt og smuss ikke fester seg til plasten på samme måte slik at plasten blir enklere å holde ren samt å det naturlige utseende. Holdbarhet på inntil 12 måneder.

Leveres i sett med følgende innhold:
GYEON Q2 Trim 30 ml
GYEON Applicator Set
Bruksanvisning

Mer informasjon
ProduktnavnQ² Trim - Plastfornyer
ProdusentGYEON
Størrelse30 ml

Fare

Kan være dødelig ved svelging og hvis det kommer inn i luftveiene. Forårsaker hudirritasjon. Forårsaker alvorlig øyenirritasjon. Antatt å skade det ufødte barnet. Kan skade organer gjennom forlenger eller gjentatt utsettelse. Skadelig for vannliv med langtidsvirkninger.

Hvis det er nødvendig å kontakte lege, sørg for at produktbeholderen eller merkelappen er lett tilgjengelig. Oppbevares utilgjengelig for barn. Oppnå spesialinstrukser før bruk. Unngå innånding av sprøytetåke.

Ved svelging: Kontakt umiddelbart et giftinformasjonssenter/en lege. HVIS utsatt eller bekymret: ta kontakt med lege. IKKE få den forulykkede til å kaste opp.

Avhending i samsvar med gjeldende forskrifter.

 

Gyeon Trim - sikkerhetsdatablad

Spørsmål fra kunde
Ingen spørsmål enda, logg inn for å stille et spørsmål.
Anbefalte produkter
 1. North Detailing

  Vaskebøtte komplett

  Fra 429,-

  Utsolgt
 2. MTM Hydro

  Matteklype
  790,-
 3. North Detailing

  Spesialsvamp
  55,-
 4. Gtechniq

  HALO Flexible Film Coating
  Fra 849,-
 5. Colourlock

  Rep Glue
  349,-
 6. Colourlock

  GLD Solvent Cleaner
  369,-
 7. Gtechniq

  Ceramic GWash
  Fra 349,-