Facebook Pixel
GYEON

Q² One lakkforsegling

Gyeon Q² One lakkforsegling

Gyeon Q² One er den perfekte lakkforseglingen for deg som ikke har all verdens med erfaring med lakkforseglinger, men allikevel ønsker den beste beskyttelsen! Designet for å gi god og holdbar beskyttelse samtidig som den er svært enkel i bruk.

Fra 690,-
Tilgjengelighet: På lager

Gyeon Q² One er en SI02 basert coating som krystalliserer og binder seg direkte til lakkerte overflater på det molekylære nivået. Q² One leverer en nydelig glans, den forbedrer faktisk fargen og glansen like bra som mange høykvalitets carnaubavokser!

I tillegg til et glansfullt utseende, gir Q² One også mange andre fordeler. Den er tyktflytende og inneholder ikke alkohol. Dette gjør at den er svært enkel å påføre og ikke minst at man ikke trenger å legge mer enn et lag. Q² One krystalliseres mens den herder og blir langt hardere og mer holdbar enn mange andre forseglinger.

Den er også svært vann- og smussavstøtende grunnet den unike blandingen. Ikke bare ser det bra ut med vannavprellende egenskaper, men det gir også fordeler som at skitt og smuss ikke fester seg til lakken på samme måte slik at bilen blir enklere å holde ren samt å bevare glansen.

På tross av at den er enkel i bruk, inneholder den en høy andel av Si02 enn mange andre forseglinger, noe som gir den klasseledende holdbarhet til en veldig fornuftig prising!

Mer informasjon
ProduktnavnQ² One lakkforsegling
ProdusentGYEON
Spørsmål fra kunde
Ingen spørsmål enda, logg inn for å stille et spørsmål.
Anbefalte produkter
 1. Rupes

  DA Trial Kit Coarse
  Fra 1290,- Før 1590,-
 2. Poka Premium

  Foam Lance oppheng
  159,- Før 199,-
 3. SGCB

  DA12 Polisher - 125mm
  2590,-
 4. Poorboys World

  Wheel Sealant
  389,-
 5. Biemmedue

  EX40 M Rensemaskin
  7590,-
 6. MTM Hydro

  SG31 Pistol
  890,-
 7. Gtechniq

  Essential Maintenance Kit
  1290,-
 8. N09

  Side Bucket
  Fra 189,-