Facebook Pixel
GYEON

Q² One lakkforsegling

Gyeon Q² One lakkforsegling

Gyeon Q² One er den perfekte lakkforseglingen for deg som ikke har all verdens med erfaring med lakkforseglinger, men allikevel ønsker den beste beskyttelsen! Designet for å gi god og holdbar beskyttelse samtidig som den er svært enkel i bruk.

Fra 690,-
Tilgjengelighet: På lager

Gyeon Q² One er en SI02 basert coating som krystalliserer og binder seg direkte til lakkerte overflater på det molekylære nivået. Q² One leverer en nydelig glans, den forbedrer faktisk fargen og glansen like bra som mange høykvalitets carnaubavokser!

I tillegg til et glansfullt utseende, gir Q² One også mange andre fordeler. Den er tyktflytende og inneholder ikke alkohol. Dette gjør at den er svært enkel å påføre og ikke minst at man ikke trenger å legge mer enn et lag. Q² One krystalliseres mens den herder og blir langt hardere og mer holdbar enn mange andre forseglinger.

Den er også svært vann- og smussavstøtende grunnet den unike blandingen. Ikke bare ser det bra ut med vannavprellende egenskaper, men det gir også fordeler som at skitt og smuss ikke fester seg til lakken på samme måte slik at bilen blir enklere å holde ren samt å bevare glansen.

På tross av at den er enkel i bruk, inneholder den en høy andel av Si02 enn mange andre forseglinger, noe som gir den klasseledende holdbarhet til en veldig fornuftig prising!

Mer informasjon
ProdusentGYEON
Spørsmål fra kunde
Ingen spørsmål enda, logg inn for å stille et spørsmål.
Anbefalte produkter
 1. Buff Brite

  Pet Hair and Sand Remover - Kit
  299,-
 2. Poka Premium

  Hylle for maskeringstape
  299,-
 3. GYEON

  Q² Matte
  1290,-
 4. MTM Hydro

  Swivel Stainless Steel
  479,-
 5. Buff and Shine

  Uro-Fiber Microfiberpad
  Fra 69,-
 6. Wowos

  Contact 121
  790,-
 7. Gtechniq

  HeiQ Mask
  219,-
 8. K2 Pro Detailing

  Klinet Lite Pro Inspection Spray
  390,-