GYEON

Q² Pure lakkforsegling

Gyeon Q² Pure lakkforsegling

Gyeon Q² Pure er en brukervennlig quartz-basert lakkforsegling som beskytter og gir glans til alle lakktyper. Passer for deg som er en erfaren entusiast eller driver med profesjonell detailing. En hard, holdbar coating med god kjemikaliebestandighet!
Fra 1090,-
Tilgjengelighet: På lager

Gyeon Q² Pure er en SI02 basert coating som krystalliserer og binder seg direkte til lakkerte overflater på det molekylære nivået. Inneholder over 50% Si02, betraktelig mer enn det er på mange konkurrerende coatinger. Dette gir en hard hinne som vil være med på å hindre vaskeriper, swirls og ikke minst dybden på andre riper. Holdbarhet på opptil 18 måneder og svært kjemikaliebestandig!

I tillegg til et glansfullt utseende, gir Q² Pure også mange andre fordeler. Den er tyktflytende og inneholder ikke alkohol. Dette gjør at den er svært enkel å påføre og ikke minst at man ikke trenger å legge mer enn et lag. Q² Pure krystalliseres mens den herder og blir langt hardere og mer holdbar enn mange andre forseglinger.

Den er svært vann- og smussavstøtende grunnet den unike blandingen. Ikke bare ser det bra ut med vannavprellende egenskaper, men det gir også fordeler som at skitt og smuss ikke fester seg til lakken på samme måte slik at bilen blir enklere å holde ren samt å bevare glansen.

Mer informasjon
ProdusentGYEON
Spørsmål fra kunde
Ingen spørsmål enda, logg inn for å stille et spørsmål.