Menzerna

Super Finish Plus 3800

Menzerna Super Finish Plus 3800

Menzerna Super Finish Plus 3800 inneholder super fin spesialutformet mikropolerings granulater som trygt og effektivt fjerner microswirls, hologrammer og «kjøregater» fra tidligere steg i poleringen, dette for å få den ultimate finishen før du legger din lakkbeskyttelse. Dette er en av markedets fineste finish polisher!
Fra 239,-
Tilgjengelighet: På lager

Super Finish Plus 3800 etterlater seg en finish med så mye dybde, speil effekt og glans at det til tider kan være vanskelig å tro det du ser. Dette er produktet for både profesjonelle og entusiaster som streber etter perfeksjon, dette er et "må ha!" produkt.

Menzerna Super Finish Plus 3800 er så unik for Menzerna at dette er ett produkt de holder helt for selv, du vil ikke finne denne noe annet sted enn hos, fra Menzerna eller deres distributører.

Menzerna Super Finish 3800 kan brukes med oscilerende eller roterende poleringsmaskin og selv for hånd. For best resultat anbefaler vi å bruke Menzerna 3800 med maskin og en myk finishing pad. Menzerna Super Finish Plus 3800 er garantert fri for fyllstoffer, silikoner, voks og/eller glansmiddler. Lett å påføre og fjerne tilnærmet støvfri.

Mer informasjon
ProdusentMenzerna
Spørsmål fra kunde
Ingen spørsmål enda, logg inn for å stille et spørsmål.