Facebook Pixel
North Detailing

SFX 135 mm Polishing Pad

North Detailing SFX 135 mm Polishing Pad

SFX Polishing Pads fra North Detailing er utviklet for å gi detailere og bilpleieentusiaster effektive poleringsputer av god kvalitet som leverer på både korrigeringsevne, finishegenskaper og ikke minst holdbarhet. Disse er beregnet for bruk sammen med oscillerende/DA maskiner, kommer i 3 ulike grovheter og finnes i et bredt utvalg av størrelser. Ved riktig bruk og vedlikehold har du her poleringsputer du kan ha glede av i lang tid fremover, og som gjør det enkelt å oppnå gode resultater på ulike lakktyper. Uten tvil de poleringsputene som gir mest for pengene i vårt sortiment. 

 • Passer til bakplate på 125mm
Fra 69,- Før 99,-
Tilgjengelighet: På lager

SFX serien er først og fremst utviklet for å gi brukerne effektive resultater, noe som er løst ved å gå for beste kvalitet på skum, men også ved å lage putene tynne slik at mest mulig kraft blir overført direkte fra maskinen til overflaten. Tykkere puter gir mer bevegelse i putene, noe som fører til at kraftoverføringen ikke blir like optimal som ved bruk av SFX Polishing Pads. Du oppnår dermed resultatene du er ute etter raskere enn med konvensjonelle poleringsputer.

Her er ingenting overlatt til tilfeldighetene med profesjonell utforming som er V-formet og avrundet for ekstra sikkerhet. I tillegg er dette solide og slitesterke poleringsputer med lang holdbarhet og med varmebestandig lim på borrelåsen. Anbefales!

Hvit = Cutting

Grønn = Medium

Gul = Finish

Mer informasjon
ProduktnavnSFX 135 mm Polishing Pad
ProdusentNorth Detailing
Størrelse135 mm
Spørsmål fra kunde
Ingen spørsmål enda, logg inn for å stille et spørsmål.
Tilbehør
Anbefalte produkter
 1. A1

  Speed Wax Plus 3
  299,-
 2. Rupes

  Bigfoot LHR 12E Duetto - Lux Kit
  6990,- Før 7890,-
 3. Lynx DA-15 Komplett poleringspakke
  4490,- Før 6547,-
 4. North Detailing

  Kawasan - Fine
  Fra 153,- Før 219,-
 5. Gtechniq

  G1 ClearVision Smart Glass
  Fra 199,-
 6. North Detailing

  Microfiber Edgeless Buffing Towel
  Fra 39,-
 7. MTM Hydro

  Matteklype
  790,-