Facebook Pixel
Menzerna

Super Heavy Cut 300 Green Line

Menzerna Super Heavy Cut 300 Green Line

En lukt-, helse- og miljøvennlig versjon av den populære Super Heavy Cut Compound 300! Den har hele 25% bedre korrigeringsevne enn HC400! Inneholder mer slipemidler og er i stand til å fjerne riper og swirls effektivt selv på de tøffeste klarlakker. Som med FG400 så er det avtagbare slipemidler i denne, noe som gjør at finishen blir såpass bra at man i de fleste tilfeller kan gå direkte over på avsluttende steg etter Super Heavy Cut 300. I tillegg støver den svært lite og tilbyr lang virketid noe som gjør at den også er behagelig i bruk.
Fra 349,-
Tilgjengelighet: På lager

Menzerna Green Line Produkter Inneholder ingen farlige kjemikalier som kan skade deg, de rundt deg eller miljøet med farlige gasser, kjemikalier eller andre farlige luftbårne partikkler.

Menzerna Green Line har fått godkjent en av de strengeste iso sertfiseringene: DIN EN ISO 11890-2 pga. at dette produktet IKKE inneholder noe farlige kjemikalier som ofte er brukt i andre Grove poleringsmiddler.

Menzerna har tidligere laget HCC 400 som har vært et meget bra produkt for korrigering av dype riper og andre defekter i lakk. HCC 400 er lettkjørt, effektiv og etterlater lite/minimalt med poleringsstøv. En Polish som har vært meget populært blant proffer og private. Den Nye SHC 300 er minst 25% mer effektiv enn HCC 400, SHC 300 har en meget bra cuttingevne, fjerner lett kraftige/grove defekter i lakk og gir et flott glans.

SHC 300 er lett å kjøre, støver lite og er svært effektiv. Menzerna Super Heavy Cut (SHC) har enda mer høykvalitets aluminiumoksid, og slipepartikklene i Menzerna produktene er formet slik at de skal være mest og mest mulig effektiv i poleringsprossesen, samt at hardheten skal være av den kvalitet at de brytes ned på riktig tidspunkt. Menzerna Super Heavy Cut produserer svært lite støv og tilbyr lang arbeidstid, noe som gjør dette til behagelig en polish å jobbe med. Vi vil derfor sterkt anbefale SCH 300 på alle hardere lakktyper, og der det er dype riper eller mye microriper.

Mer informasjon
ProdusentMenzerna
Spørsmål fra kunde
Ingen spørsmål enda, logg inn for å stille et spørsmål.
Tilbehør
Anbefalte produkter
 1. P21S

  HIGH END Felgrens
  Fra 229,-
 2. Komplett poleringspakke LE T4000
  4490,- Før 6625,-
 3. P&S Detail Products

  Brake Buster Acid Free Wheel Cleaner
  Fra 129,-
 4. North Detailing

  PDA-15 900 W oscillerende poleringsmaskin
  2690,-
 5. North Detailing

  Edgeless Purple Wax Towel
  69,-