Facebook Pixel
North Detailing

DA-8 Poleringsmaskin

North Detailing DA-8 Poleringsmaskin

North Detailing DA-8 er poleringsmaskinen for deg som ønsker å komme i gang med maskinpolering, fjerne vaskeriper og oppnå en speilblank finish uten å tømme lommeboken. DA-8 er et godt valg for nybegynneren som ønsker seg en maskin som får jobben gjort uten å være redd for å skade lakken. I kombinasjon med riktig pute og polish har du her en maskin som gjør det enkelt å oppnå et godt resultat, mestringsfølelse og en finish naboen misunner deg! Enkelt og greit en super budsjettmaskin!

1290,-
Tilgjengelighet: På lager

North Detailing DA-8 er en oscillerende/DA poleringsmaskin med et utkast på 8 mm, noe som betyr at i tillegg til å rotere, så flytter puten/bakplaten seg også med sideveis bevegelser. Dette er den typen poleringsmaskin som brukes mest i dag, både blant hobbydetailere og profesjonelle. Denne sideveis bevegelsen sørger for at du både korrigerer riper effektivt og oppnår en blank finish, men uten at du risikerer å brenne gjennom lakken. Med andre ord et perfekt utgangspunkt for deg som har lyst til å prøve deg for første gang, eller ikke har så mye erfaring med maskinpolering.

Denne kan også brukes til våtsliping på lav hastighet dersom du har behov for å gå litt ekstra grundig til verks enkelte plasser.

 

Bakplate

Bakplaten på 125 mm er en vanlig og fin størrelse for deg som kun har én poleringsmaskin for hånden, og ønsker å polere bilen. Med denne kommer du fint til på alle store paneler som panser, tak, dører, skjermer, bagasjeromluke, og det er heller ingen problem å polere f.eks. A/B stolper, speilhus, etc. Bakplaten på denne er også perforert med luftehull for kjøling slik at du unngår varmgang i pute og lakk.

 

Bryter

Enkel skyvebryter med av/på posisjon plassert på siden av maskinen. I "på" posisjonen vippes bakdelen av bryteren litt opp, slik at du kun trenger å gi bryteren et lite trykk så hopper den raskt tilbake i "av" posisjon. Dette gjør det enkelt å skru av maskinen raskt uten at du trenger å fikle med bryteren, eller dersom du har behov for å stoppe maskinen umiddelbart.

 

Hastighetsregulator

Trinnløs hastighetsregulator som går fra 1 til 6. Turtallet på maskinen går fra 1500 til 5000 omdreininger per minutt.

 

Hvem passer North Detailing DA-8 for?

North Detailing DA-8 er et naturlig valg for deg som ønsker å komme i gang med maskinpolering for første gang, eller deg som har prøvd litt før og ønsker å komme i gang med egen maskin hjemme. På tross av en hyggelig pris er dette en maskin som er mer enn god nok for å fjerne vaskeriper, hente frem glans og rense lakken før påføring av en voks eller lakkforsegling. Ser du for deg å polere egne biler et par ganger i året, og kanskje naboen eller svigermor sin bil en gang i ny og ne, er DA-8 midt i blinken.

 

Denne egner seg også fint som en rimelig backupmaskin dersom du polerer en del, og har behov for å ha en ekstra maskin liggende i tilfelle hovedmaskinen skulle ta kvelden midt i en jobb.

 

I esken:

 • North Detailing DA-8 Poleringsmaskin
 • Bruksanvisning
 • Ekstra sett med karbonbørster
 • Fastnøkkel
 • Umbraconøkkel

 

Spesifikasjoner:

 • Utkast/orbit: 8 mm
 • 1500-5000 r/min.
 • Vekt: 2,6 kg
 • 125 mm bakplate
 • 5 meter kabel
 • 230 V
 • 710 watt
Mer informasjon
ProduktnavnDA-8 Poleringsmaskin
ProdusentNorth Detailing
Vekt2,6 kg
RPM1500 - 5000
Spenning (V)230 V
Effekt (W)710 W

Dersom du aldri har polert bil før, eller du trenger å friske opp kunnskapen litt siden sist, anbefaler vi deg å ta en kikk på vår komplette guide til polering av bil. Her går vi grundig gjennom det du trenger å vite om hvordan du får bilen helt ren og klar til polering, hvordan du finner riktig kombinasjon av poleringspute og poleringsmiddel, og hvordan du polerer bilen.

 

Guiden finner du her: Polering av bil - alt du trenger å vite!

 

 

Spørsmål fra kunde
Ingen spørsmål enda, logg inn for å stille et spørsmål.
Tilbehør
Alternative produkter

DA-8 Poleringspakke
2390,- Før 3248,-
Anbefalte produkter
 1. Rupes

  Blue Wool Pad Coarse
  Fra 159,-
 2. North Detailing

  Car Foam V2
  Fra 499,-
 3. North Detailing

  Microfiber Chenille Wash Mitt
  69,-
 4. SGCB

  DA15 polisher - 125mm
  3190,-
 5. GYEON

  Q²M Leather Brush
  79,-
 6. Gtechniq

  Easy Coat
  269,-
 7. North Detailing

  Detailing Brush Small
  29,-
 8. Poka Premium

  Hylle for maskeringstape
  449,-