Facebook Pixel
Rupes

RX156A Skorpio - KIT

Rupes RX156A Skorpio - KIT

Skorpio RX156A er en slipemaskin i elektrisk/kablet versjon med 6 mm utkast, perfekt for deg som vil slipe, men ikke ønsker å investere i kompressor og luftverktøy.

Den høyeffektive børsteløse motoren garanterer kraft og ytelse til praktisk talt alle typer bruk, og opprettholder hastigheten selv med tung belastning. Skorpio har optimal ergonomi, noe som gjør den komfortabel og enkel å bruke. Med sitt innovative design er den svært manøvrerbar og ikke minst velbalansert, dette for å garantere presise og effektive sliperesultater. 

7490,-
Tilgjengelighet: På lager

SKORPIO er stillegående, ekstremt lett og har et lavt vibrasjonsnivå - dette sikrer maksimal komfort for brukeren. 6 mm utkast er designet for avsluttende arbeid med P320 og høyere slipegrader. Det lille utkastet, kombinert med høyt turtall og riktig slipepapir, leverer en høykvalitets finish som er perfekt for lakk og andre overflatebehandlinger.

Ny Multihole Slim Bakplate Multihullsmønsteret kombinert med ti kanaler på siden av bakplaten gir en imponerende luftflyt. Dette bedrer støvfjerningen under sliping, både på horisontale og vertikale flater. Det garanterer også bedre rengjøring av arbeidsområdet, og dermed bedre arbeidsforhold. To av sidekanalene er koblet direkte til det midtstilte hullet, dette for å spre varmen under bakplaten. Denne nye bakplaten er designet for å oppnå et lavt tyngdepunkt, og dette sikrer bedre kontroll og presisjon under alle faser i slipeprosessen.

Innhold: 200 Film Disc HQ400,P400-P600

Mer informasjon
ProdusentRupes
Spørsmål fra kunde
Ingen spørsmål enda, logg inn for å stille et spørsmål.
Anbefalte produkter
 1. Rupes

  DA Trial Complete Kit
  Fra 2659,- Før 4090,-
 2. North Detailing

  PDA-15 900 W oscillerende poleringsmaskin
  2690,-
 3. North Detailing

  Detailing Brush Large
  39,-
 4. Autobrite

  MagiFoam
  Fra 189,-
 5. P21S

  HIGH END Felgrens
  Fra 229,-
 6. Rupes

  100 mm DA High Performance Pad
  Fra 105,-
 7. Menzerna

  One-Step Polish 3-in-1
  Fra 299,-