Facebook Pixel
Swissvax

Cleaner Fluid Professional Strong

Swissvax Cleaner Fluid Professional Strong

Swissvax Cleaner Fluid Strong er en medium til sterkt slipende polish som effektiv fjerner lakkoverspray, oksidering, store riper og som også kan klare å gjenopprette meget slitt lakk.
999,-
Tilgjengelighet: På lager

Som den mildere Cleaner Fluid Medium, inneholder Cleaner Fluid Strong også slipende mikrogranulater, men i en kraftigere formulering. Cleaner Fluid Strong påføres jevnt (kun) på det aktuelle området hvor lakken krever det og jobbes in med langsgående strøk og kraftig press. Friksjonen som skapes ved denne påføringsteknikken gjør at de innovative mikrogranulatene i formelen jobber mot hverandre og minker i størrelse ned til en progressivt finere, slipende polish. Dette gjør at du kan fjerne defekter på ditt kjøretøys lakk med kun et minimum av slipekraft og dermed mest mulig skånsomt. Ved å dosere mengden av Cleaner Fluid Strong så vel som presset du bruker kan du gjenopprette utseendet på din lakk uten å skade den. 

Pass på å bruke Cleaner Fluid Strong sparsomt kun på områder hvor det virkelig er nødvendig og behandle alle andre områder med mildere varianter av Cleaner Fluid (Medium eller Regular). Så snart du har tatt hånd om alle områder som krever behandling med Cleaner Fluid Strong kan fortsette behandlingen med Cleaner Fluid Medium.

 • Høyeffektivt poleringmiddel for håndbruk.
 • Medium til sterk slipende polish for slitt lakk og lakk med medium til sterk bruksslitasje. 
 • De innovative mikrogranulatene fjerner overspray, oksidering, etsemerker etter fuglemøkk, og riper og er konstruert for å være både effektiv, men samtidig skånsom. 
 • Forsett behandling med Cleaner Fluid Medium etter Strong.
Mer informasjon
ProdusentSwissvax
Størrelse500 ml
Spørsmål fra kunde
Ingen spørsmål enda, logg inn for å stille et spørsmål.
Tilbehør
Anbefalte produkter
 1. Poka Premium

  Foam Lance oppheng
  225,-
 2. Koch Chemie

  Alcaline Wheel Cleaner - 5 L
  729,-
 3. North Detailing

  Silk & Twist Drying Towel
  179,- Før 229,-
 4. Gtechniq

  Crystal Serum Light
  Fra 990,-
 5. SGCB

  Foldable Crate
  590,-
 6. Bilt-Hamber

  Korrosol
  Fra 298,-
 7. Biemmedue

  SP30 Tørr- og våtstøvsuger
  3790,-
Mer fra Swissvax