Facebook Pixel
Swissvax

Mirage

Swissvax Mirage

Swissvax Mirage er en premium voks for alle typer lakk. Den passer klarlakk, keramisk lakk (såkalt nanolakk) og eldre en-komponentlakk. Takket være dens innhold av 40 % ren, førstegrads brasiliansk carnaubavoks produserer den en imponerende glans og gir ditt kjøretøy en langvarig beskyttelse mot alle typer av forurensing og slitasje.
1790,-
Tilgjengelighet: På lager

Mirage er grunnet sin enkle påføring og flotte resultat meget populær både blant private og profesjonelle brukere. En 200 ml krukke med voks er nok til 15-20 påføringer og om man vokser kjøretøyet 3 ganger i året så har man altså med en krukke, et fantastisk utseende og beskyttelse til sin bil i mangfoldige år.

Før voksen brukes, skal lakken forberedes med Swissvax Cleaner Fluid for å sikre at lakkens overflate er helt ren og fri for gamle voksrester, samt annen forurensing fra sur nedbør, tjære, insekter, etc. Den sikrer at voksen kan binde seg perfekt til lakkens overflate. Husk at en perfekt forberedelse er nøkkelen til en feilfri  og speilblank Swissvax finish.

Mer informasjon
ProdusentSwissvax
Størrelse200 ml
Spørsmål fra kunde
Ingen spørsmål enda, logg inn for å stille et spørsmål.
Tilbehør
Anbefalte produkter
 1. Koch Chemie

  Alcaline Wheel Cleaner - 5 L
  629,-
 2. North Detailing

  Vaskebøtte komplett

  Fra 290,- Før 390,-

 3. Gtechniq

  I1 V2 Smart Fabric
  Fra 339,-
 4. Honey Combination

  Short Wool Pad
  Fra 59,-
 5. Colourlock

  GLD Solvent Cleaner
  279,-
 6. P21S

  HIGH END Felgrens
  Fra 229,-
 7. North Detailing

  Car Wash Glacier
  149,-
 8. Rupes

  DA Trial Kit Coarse
  Fra 969,- Før 1490,-