Facebook Pixel
Swissvax

Shield Voks

Swissvax Shield Voks

Swissvax Shield er et moderne og innovativt vokssystem for den ulitmate beskyttelse av alle typer lakk - også under de tøffeste forhold. Shield er en spesiell carnaubavoks som er beriket med "non-stick" PTFE (teflon) for å skape et genialt, beskyttende skjold for ditt kjøretøys lakk.

2090,-
Tilgjengelighet: På lager

Vi vil sterkt anbefale Swissvax Shield på kjøretøy som brukes daglig, på vinterveier, som parkeres utendørs og som vaskes uregelmessig. En krukke med 200ml er tilstrekkelig for 10 to 15 påføringer av voks (ofte flere) og vi vil anbefale deg å vokse kjøretøyet minimum to ganger i året for å være sikker på å vedlikeholde en god beskyttelse. Det vil si at du har voks nok til å beskytte og bevare kjøretøyet i topp stand i minimum 2-3 år. 

Før man påfører Shield skal lakken forberedes med Swissvax Paint Rubber og Cleaner Fluid for å sikre at lakkens overflate er jevnt som glass, perfekt renset og fri for gamle voksrester og annen forurensing. Dette vil sikre at voksen binder seg til lakken på en perfekt måte. Igjen minner vi om at en grundig forberedelse er nøkkelen til en plettfri og langvarig Swissvax voksfinish. 

 • Innovativt system for en ultimat beskyttelse for alle typer lakk. 
 • Premium voks for all type lakk. Inneholder 40 % ren brasiliansk, førstgrads carnauba. 
 • Skaper et genialt, beskyttende skjold for din lakk med en ekstrem "stekepanneeffekt". 
 • Sterkt anbefalt for kjøretøy som brukes daglig og som utsettes for mye slitasje. 
 • Forbered lakken med Paint Rubber og Cleaner Fluid før påføring av voks.

 

 

Mer informasjon
ProduktnavnShield Voks
ProdusentSwissvax
Størrelse200 ml

1. Forbehandle lakken med Swissvax Paint Rubber og Swissvax Cleaner Fluid Regular. Jo glattere lakken som skal vokses er, jo bedre blir PTFE effekten. Derfor finnes SwissvaxShield også i et sett som inneholder Swissvax Paint Rubber og Quick Finish.


2. Påfør voks med en Swissvax påføringspute(svart) eller med innsiden av håndflaten din, slik at voksen danner er jevn, tynn film på lakken. Pass på å ikke bruke for mye voks. Jobb på et panel av gangen slik at du har kontroll på hvor du har lagt voks og hvor lenge den har vært på. 


3. La voksen herde noen få minutter 5-30 minutter, men pass på at den ikke tørker inn.


4. Tørk av overskuddsvoksen med en mikrofiberklut og poler deretter opp til en høy glans. Pass på å vende på håndkleet med jevne mellomrom slik at du alltid bruker en ren flate.


5. Forsøk og unngå å berøre lakken de neste 3 timene. Er det er pent vær ute, la gjerne bilen stå i solen etter du er ferdig med å tørke av voksen da det framskynderherdeprosessen. Du vil kunne se at glansen blir dypere etter som tiden går.

6. Om nødvendig, poler av lakken på nytt med en ren microfiberklut og gjerne litt Swissvax Quick Finish.

Spørsmål fra kunde
Ingen spørsmål enda, logg inn for å stille et spørsmål.
Tilbehør
Anbefalte produkter
 1. GYEON

  Q²M WetCoat NEW
  Utsolgt
 2. North Detailing

  Ultra Soft Interior Detail Brush
  99,-
 3. North Detailing

  Deluxe Microfiber Drying Towel
  279,-
 4. Interiørpakke
  990,- Før 1155,-
  Utsolgt
 5. Gtechniq

  Easy Coat
  269,-
 6. Koch Chemie

  Heavy Cut H9.02
  Fra 269,-
 7. GYEON

  Q²M APC
  189,-
Mer fra Swissvax