Facebook Pixel
GYEON

Q²M Compound

Gyeon Q²M Compound

Gyeon Q²M Compound er en fast-acting grovpolish designet for å fjerne vaskeriper og oksidert lakk. Samtidig etterlater den en blank finish på de fleste lakktyper, noe som gjør at et raskt steg med finpolish i de fleste tilfellene vil være det som skal til å for å få en speilblank finish!

Fra 119,-
Tilgjengelighet: På lager

Gyeon Q²M Compound inneholder en avansert blanding av høykvalitets slipemidler som er presisjonsmalt til riktig grad for best mulig cut og finish i en og samme vannbaserte polish. Sammenlignet med konkurrentene leverer Gyeon her et produkt som er så godt som helt støvfritt, utrolig bra finish og sist, men ikke minst, økt effektivitet. Inneholder ikke silikon eller fillere, det du ser er det du får!

Som om ikke det var nok så har Gyeon også utviklet denne slik at den fungerer like bra både med ull og foampads, roterende eller oscillerende maskiner og både profesjonell og hjemmebruk. 

Et stort pluss er det også at det med denne er enkelt å fjerne polishrestene, tørk enkelt og greit av med en ren microfiberklut.

Mer informasjon
ProduktnavnQ²M Compound
ProdusentGYEON

FARE

Kan være dødelig ved svelging om det kommer ned i luftveiene.

Sikkerhetsdatablad

Spørsmål fra kunde
Ingen spørsmål enda, logg inn for å stille et spørsmål.
Tilbehør
Anbefalte produkter
 1. Koch Chemie

  Heavy Cut H9.01
  Fra 215,- Før 269,-
 2. A1

  Speed Wax Plus 3
  299,-
 3. Rupes

  UNO Pure
  Fra 239,-
 4. Poka Premium

  Hjulstativ
  2990,-
 5. Buff Brite

  Pet Hair and Sand Remover - Kit
  299,-
 6. DA-8 Poleringspakke
  2390,- Før 3248,-
 7. Poorboys World

  Wheel Sealant
  389,-